Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 376 kJ / 568 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,05 g |
| Tuky | 1,87 g |
| Vláknina | 6,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,22 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 116,25 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 12. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuřecí vývar z fazolkami, saturejkou, celerem a širokými nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x52q
Moje poznámka
Kuřecí vývar z fazolkami, saturejkou, celerem a širokými nudlemi
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/x52q
Nejnovější recepty
Kapr na asijský způsob podle Marka Raditsche
Přidáno před 10 hodinami
Provensálská rybí polévka podle Marka Raditsche
Přidáno před 11 hodinami
Italská krémová smetanová bramboračka
Přidáno před 19 hodinami
Sváteční likér podle Pohlreicha
Přidáno před 20 hodinami
Pečená uzená krkovice s květákem a salátem z kysaného zelí
Přidáno 2. 12. 2025 19:16:03
Dršťková svačinová polévka
Přidáno 2. 12. 2025 18:52:41
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fofr broskvový koláč
Martula před 4 hodinami
Mleté maso na špagety
Kajkajak před 6 hodinami
Kuřecí kousky v těstovinách z jedné pánve
AgirED před 7 hodinami
Pomazánka ze šprotů
foxinka001 před 7 hodinami
Kokosovo-tvarohový koláč (cheesecake)
Annanas před 7 hodinami
Voňavý chléb s česnekem
Annanas před 7 hodinami
Majonézové rohlíky
Annanas před 7 hodinami
Banánové sušenky
Annanas před 7 hodinami
Boršč s mletým masem
Kajkajak před 8 hodinami
Květáková polévka se zeleninou bez smetany
Topmoni před 8 hodinami
Tématické fráze:
polévka se saturejkou,
zmrazeny rapikaty celer,
kurecí s nudlemi,
kuřecí vývar,
polévka ze zmražených fazolí,
vývar z kuřecích krků s fazolkami,
kuřecí maso s širokými nudlemi,
řapíkatý celer s nudlemi,
vývar ze zmrazené slepice
Suroviny:
skelet kuřecí,
voda,
sůl,
celer řapíkatý,
pórek,
saturejka,
česnek,
fazolky zelené,
nudle,
pažitka,
petrželka
Komentáře (5)