Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 558 kJ / 133 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 14,30 g |
| Tuky | 7,03 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 73 mg |
| Sodík | 99 mg |
| Sůl | 0,23 g |
| Sacharidy | 3,22 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lehká bílková pomazánka se sýrem Cottage
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BpOx
Moje poznámka
Lehká bílková pomazánka se sýrem Cottage
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BpOx
Nejnovější recepty
Slepované citronové hvězdičky podle Kamily Nývltové
Přidáno před 16 minutami
Italské těstoviny s kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 16 hodinami
Mandlové pusinky
Přidáno před 20 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno 4. 12. 2025 10:27:37
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno 4. 12. 2025 09:00:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Polévka z vepřových kostí s haluškami
Merylas před 12 minutami
Frgálová buchta
Merylas před 12 minutami
Buchty na páře
Merylas před 12 minutami
Bramborové placky s ohnivým masem
Merylas před 13 minutami
Pikantní česneková polévka
Merylas před 13 minutami
Dušené hlávkové zelí na slanině
Merylas před 14 minutami
Sýrovo-brokolicové placky
alcerm před 43 minutami
Tématické fráze:
bílková pomazánka,
cottage kalorie,
cottage a recepty,
cottage recepty,
pomazanka bilkova,
bílky s cotagge sýrem,
lehká cottage pomazanka,
recepty s cottage,
recept na cottage z bílkem,
bilkova pomaza ka,
recepty s cottage sýrem,
vajičkova pomazánka z bílku,
vajíčková bílková pomazánka,
celerová pomazánka s cottage syrem,
pomazanka se syrem cottage.cz,
pomazanka z bilku,
vajíčková pomazánka s cottage,
bílková lena,
dietni pomazanka z bilku,
tvaružkova pomazanka s cotaggem
Suroviny:
bílek,
sýr cottage,
sůl,
rajče,
okurka salátová,
salát ledový
Komentáře (14)
Děkuji všem za milé komentáře a body
Prosímtě, jak dlouho to cca trvá, než ten bílek ztuhne? Asi děláš na plný výkon, ne?