Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 757 kJ / 1 376 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,54 g |
Tuky | 54,44 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 775 mg |
Sodík | 447 mg |
Sůl | 1,12 g |
Sacharidy | 155,97 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 3. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ricottové knedlíčky - Ndundari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qmj7
Moje poznámka
Ricottové knedlíčky - Ndundari
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Qmj7
Nejnovější recepty
Meruňkové řezy s pudinkem
Přidáno před 3 hodinami
Banánová bábovka bez cukru
Přidáno před 4 hodinami
Chilli cukety
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnové kari s brokolicí a rajčátky
Přidáno před 9 hodinami
Zeleninové lívance se sýrem
Přidáno před 22 hodinami
Jahodovo-jogurtová zmrzlina
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Závin z bramborového těsta plněný masem
Dasa18 před 15 minutami
Drůbeží kostky v zelenině se slaninou
Bushmann před 1 hodinou
Bublanina
Levandule35 před 2 hodinami
Balkánská pomazánka
Jaroslav L. před 2 hodinami
Pomerančový dort z pohankové mouky
Majka214 před 4 hodinami
Bublanina s třešněmi (nebo jiným ovocem)
Kakoska před 4 hodinami
Osvěžující okurková limonáda
monyss před 6 hodinami
Třená bublanina s třešněmi
Bost.9 před 6 hodinami
Vaječná pomazánka
Valis před 6 hodinami
Špagety s mletým masem
Valis před 6 hodinami
Tématické fráze:
ricottové noky,
ricotove knedlicky,
riccotove noky,
ricotove noky,
riccotové knedlíčky,
noky z ricotty,
noky z riccoty,
rikotové knedlíčky,
antonio carluccio recepty,
recept ricottové noky,
rikotové noky,
ricottové knedlíky,
nočky z riccoty,
ricotove knedliky,
riccotové knedlíky,
riccotové nočky,
knedlicky z riccoty,
ricottové nočky,
ricotove nocky,
rikotové knedlíky
Suroviny:
mouka hladká,
sýr ricotta,
žloutek,
sýr parmazán strouhaný,
ořech muškátový,
sůl,
pepř černý
Komentáře (23)
Pokud bych je dělala,mohu místo ricotty použít lučinu?Dělávám si domácí podle zdejších receptů
Ricotta se sice doma vyrobit dá, ale vřele to nedoporučuji
Tadyhttp://www.labuznik.cz/recept/pastiera-napoletana-... jsem víceméně úspěšně nahradil ricottu naším obyčejným tvarohem..., ani Italové to nepoznali
Mimochodem, Velikonoce jsou za pár týdnů a Pastiera Napoletana na TOP zatím není... Pokud by sem někdo rcp vložil, tak ať si ho klidně zkopíruje
Dá se i doma vyrobit: http://madlinakuchyne.blog.cz/1208/domaci-ricotta-...