Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 466 kJ / 2 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 174,98 g |
Tuky | 151,57 g |
Vláknina | 8,00 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 518 mg |
Sůl | 1,06 g |
Sacharidy | 166,30 g |
Postup přípravy
2.možnost
Balíčky vyskládáme vedle sebe do pekáčku a zalijeme rajskou omáčkou. Krok 9: Pečeme v troubě přiklopené asi 1 hodinu. Krok 10: Potom zjemníme kysanou smetanou.
3.možnost
Balíčky vyskládáme do sádlem vymaštěného pekáčku. Krok 11: Poklademe kysaným zelím, které ochutíme cukrem a solí. Krok 12: Přidáme angl. slaninu a podlijeme vodou. Krok 13: Zapékáme přiklopené hodinu a poté dopečeme, aby balíčky měly zlatavou kůrčičku.
Zveřejněno 8. 9. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Holubce - plněné zelné listy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5L7A
Moje poznámka
Holubce - plněné zelné listy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/5L7A
Nejnovější recepty
Kuskus s dušeným květákem, kapií a žampiony
Přidáno před 4 hodinami
Meruňkové knedlíky plněné oříškovým máslem, citrónový sorbet
Přidáno před 14 hodinami
Švestkový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 16 hodinami
Pikantní polévka z červené čočky s mrkví a kurkumou
Přidáno před 16 hodinami
Pohár s ostružinami a tvarohovo-smetanovým krémem
Přidáno před 17 hodinami
Piškotové řezy s krémem a ovocem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
volvac@seznam.cz před 1 hodinou
Rybízová marmeláda do 10 minut
douver před 3 hodinami
Cuketová topinková směs
douver před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
Nikuuus před 13 hodinami
Drobenkový koláč s pudinkem
Petik05 před 13 hodinami
Jednoduché bramborové placičky
KnedlesVajcama před 13 hodinami
Vláčný makovec-makovník
kejtinkaa před 15 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
kejtinkaa před 15 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Jitkazmecka před 16 hodinami
Tématické fráze:
holubce s masem,
holubky,
slovenske plnene zelne listy,
slovenske holubky,
holubky romský recept,
holubky recept,
holubky na zelném listu,
ukrajinské holubce,
plněné zelné listy,
holubce podle romů,
recept na plnene zelne listy,
recept na holubky,
recept holúbky,
slovensky plneny zelny list,
plněné zelné listy recept,
zelné holubky,
recept na slovenské holubky,
ukrajinska jidla holubce,
plněný zelný list,
slovenské holubce
Suroviny:
zelí hlávkové,
maso mleté,
rýže,
kečup sladký,
cibule,
pepř,
sůl,
maso
Komentáře (18)
Šašliky dělám vepřové maso (krkovička) naloží se do vína bílého s majonézou a cibuli. Nechat 24hod.pak se napíchá maso na jehle a nad ohnem udělá. Někdo děla že místo vína dává ocet. Je pak kyselejší a křehčí]
Vždyt se uvaří v listě top recepty .cz
Cikáni jsou tuláci odjakživa, takže kdo ví, jestli převzali holubce od ukrajinců, nebo ukrajinci od cikánů..
dobrý receptík a tolik možností