Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 497 kJ / 2 987 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 224,48 g |
Tuky | 214,28 g |
Vláknina | 21,97 g |
Cholesterol | 593 mg |
Sodík | 2,19 g |
Sůl | 5,40 g |
Sacharidy | 35,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 26. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík na uzeném česneku, čerstvé majoránce a slanině s domácím knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BmY
Moje poznámka
Králík na uzeném česneku, čerstvé majoránce a slanině s domácím knedlíkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9BmY
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 35 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 41 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 42 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 13 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 15 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Tématické fráze:
uzený králík,
pečený králík,
uzený česnek,
králík na slanině,
jak vyudit kralika,
králík na majoránce,
co je uzený česnek,
recept kralik,
uzený králik recept,
jak udit kralika,
pečený králík recept,
při jaké teplotě péct králíka,
králík na česneku a pivu,
vývaru z králíka,
kralik na česneku a majoránce,
králík na česneku se špenátem,
uzený česnek recept,
pečený králík na česneku#utm_content=lista,
králík recepty,
zajíc na česneku
Suroviny:
králík,
slanina váhalova,
česnek uzený,
česnek uzený,
majoránka čerstvá,
koření nové koření,
bobkový list mletý,
cibule,
kmín drcený,
citron,
olej,
pepř černý,
sůl,
voda,
strouhanka
Komentáře (70)
Tak jestli mohu něco říct tak zkuste králíka - nasolíte pomažete rozmixovaným česnekem a pod poklicí nechte tak celou noc a pak máte li tu možnost si ho doma vyudit v udírně stačí jen do doby než chytne zlatou barvu a pak s nim do trouby a pod podléváním pěkně upéci .
K tomu klasický bramborový knedlík a já hóóóódně kyselé zelí.Já takto už udělal snad vše kuře kačku husu králíka i hovězí šál no fakt nemá chybu .Zkuste a pak pozor na prsty,sousedka si je málem ukousla jak dojížděla kosti!!!
Také bych uvítal, kdyby pod mnou vloženými recepty nebyly komentáře mazány, ať jsou jakékoli
A teď prosím, paní "Mazanici ", nebo pana "Mazance" ,ať to smaže !