Postup přípravy
Zveřejněno 24. 1. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jahůdkové tiramisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5zM
Moje poznámka
Jahůdkové tiramisu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v5zM
Nejnovější recepty
Vafle bez cukru
Přidáno před 3 hodinami
Kostky zadního hovězího pečené s česnekem v troubě
Přidáno před 9 hodinami
Koláč s cuketou bez mouky
Přidáno před 10 hodinami
Vydatná čočková polévka jako hlavní chod
Přidáno před 10 hodinami
Slaný koláč se žampiony
Přidáno před 10 hodinami
Sýrovo-celerová kapsa
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bábovka z televize
Petik05 před 1 hodinou
Bavorské klobásy v listovém těstíčku
Kattyy před 1 hodinou
Rybičková pomazánka ze sardinek
Kajkajak před 2 hodinami
Kapustová polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Pečená dýně hokkaido s bramborami na bylinkách
jayjayka před 3 hodinami
Domácí Moravanka od babičky
Nanina před 4 hodinami
Míša řezy
miska.jitka před 4 hodinami
Hraběnčiny řezy
MajdaTrajda před 4 hodinami
Vynikající mrkvové řezy
elinkakov@seznam.cz před 4 hodinami
Vohrnoušky
Beruna před 5 hodinami
Tématické fráze:
tiramisu z pomazánkového másla,
ostruzinova tiramisa,
tiramisu z mascarpone a kysané smetany,
tiramisu z pomazánkového másla a zakysané smetany,
recept n tiramisu,
tiramisu z mascarpone bez vajec,
recept ns tiramisu,
recept na tiramisu s pomazánkovým máslem s jahody,
tiramisu z mascarpone a zakysané smetany,
tiramisu ze zakysane smetany,
poháry s maskarpone nebopomazánkovým maslem,
domácí tiramisu ze zakysanou smetanou,
tiramisu s pomazánkovým máslem a zakysanou smetanou,
tiramicu ze zakys. smetany s jahodami,
jak ochutit mascarpone,
tiramisu se zakysanou smetanou a mascarpone,
tiramisu recept s mascarpone s ovocem a zakysana smetana,
tiramisu recept s mascarpone s ovocem a zakysana smetana,
tiramisu recept,
dezert z pomazankoveho masla a jahod
Suroviny:
pomazánkové máslo,
smetana zakysaná,
šlehačka na šlehání,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
káva,
piškoty,
rum,
koňak vaječný,
jahody,
kakao
Komentáře (34)
Kazdy z nas ma jine chute, tak to respektujte.
Nedavno, abych Vam nekrivdila, jsem udelala malou ochutnavku Vasich rajcat s bananem, cesnekem a medem. Nechutnalo mi, ac treba Vam a tejaje chutnalo, ale tim to zvadlo, smitec. Jeste dodam, ze banany nijak moc nemusim, mozna proto. Kdo jsem ja, abych nekoho presvedcovala, co je dobre a co ne.
Chcete-li polemizovat o nazvu receptu prosim, ale chut je vec ryze individualni, toz nechte lidi zit a pojidat to, co jim chutna.
…proboha co to furt mícháš???
No, zakysanku s pomazánkovým…
Próóóč? Kyselicu sme měli tůůůhle!
To není na polívku ale na tiramisu podle jedné nedoštudované…
Proboha, ses už úplně zbláznil, nebo máš zase jenom virózu jak bimbo!? Kdo si myslíš, že to bude jíst? Pomazánkové je kyselé samo o sobě a ta smetana to má už v názvu. Ta študentka asi neví co je to mascarpone! A co že to študuje? Né náhodou veterinu? …už´s tam dal vanilku? Neééé? Príííma! Hoď na to vavřín, abych nebyla sprostá, a uvař zasejc tu vééébornó zelňačku podle starýho Habany, tam se to ztratí, jako když najdeš…
Jak řekla, tak udělal…
Ta véééborná zelňačka jest zde:
http://www.toprecepty.cz/recept/37993-zelnacka-pod...
Kočko, tobě přeji, aby tě neopustila chuť po tomto extempóre vkládat recepty. A jinak k receptu. Já osobně tiramisu raději z pomazánkového másla než mascarpone, protože je méně tučné.
Casino k Vám asi tolik, jde o variabilní recept, takže kde je problém. Autorka nepíše nic o tom, že jde o pravé italské..ono se najednou objeví mascarpone, ocet balzamiko a všichni jsou najednou gurmeti, že?
dokonce ti k tomu udělám stručný výcuc informací a jako bonus přidám odkaz..aby si se mohla přesvědčit.. aby už nevznikaly ruchy jako typu mlékárenská = zemědělka .. tak tedy :
Současná vzdělávací nabídka:
Střední průmyslová škola mlékárenská nabízí absolventům základních škol studium čtyřletých maturitních oborů 29-41-M/01Technologie potravin (s profilací Zpracování mléka) a obor 29-42-M/01 Analýza potravin.
Vyšší odborná škola potravinářská nabízí absolventům středních škol s maturitou studium vzdělávacích programů vyššího odborného studia 29-41-N/02 Analýza potravin, 29-41-N/03 Technologie a hygiena potravin a 29-41-N/04 Zpracování mléka.
Na základě společné akreditace s Univerzitou Tomáše Bati ve Zlíně realizujeme bakalářský studijní program Chemie a technologie potravin (zaměření Zpracování mléka a mléčných výrobků).
www.vospaspsm.cz/index.php?vnor_mod%5B0%5D=374&id=pages&fce=&i=374&menu=1 ( pro ověření)