Copánky z bůčku
Pletete rádi copánky? Připravte si tento efektní pečený bůček, který vaše hosty jistě ohromí. Hodí se k přípravě doma v troubě i venku na grilu. Nejde o žádnou složitost a výsledek je vždy dokonale dozlatova vypečený. K tomu stačí už jen kousek pečiva.
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Copánky z bůčku
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8gwr
Moje poznámka
Copánky z bůčku
Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/8gwr
Nejnovější recepty
Vepřová plec se špenátem
Přidáno před 5 hodinami
Makovec s hruškami
Přidáno před 10 hodinami
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 12 hodinami
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 22 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno 18. 10. 2025 18:14:36
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dobrá frankfurtská polévka
Jan Nemec před 26 minutami
Pivovarská bašta
oopicka před 1 hodinou
Bratislavská buchta
Wikki před 2 hodinami
Měkké skořicové šneky (Cinnamon rolls)
Verca_recepty před 3 hodinami
Klasické křupavé domácí rohlíky
Sarinkad před 4 hodinami
Celestýnské nudle
Kajkajak před 4 hodinami
Kefírové čokoládové řezy
jjj82 před 6 hodinami
Extra jablkový koláč
Eva_H před 6 hodinami
“Kung Pao” s kuřecím masem a zeleninou
Terina309 před 8 hodinami
Tématické fráze:
bůčkové copánky,
pečené copánky z bůčku,
pečené copánky z bůčku,
recepty z bůčku,
recepty bůček,
recepty z vepřového bůčku,
copánek z bůčku,
buček recept,
vepřové copánky,
buckovy copanek,
recepty na vepřový bůček,
recept z bucku,
buček nej recepty,
grilovaný vepřový bůček copánky,
bucek recepty,
recepty s bučku,
jak upéct bůček,
jak udělat bůček,
recept bůček,
cop z bucku
Suroviny:
bok vepřový,
sůl,
koření grilovací
Komentáře (66)
DOPORUČUJI
vylepšit.
A právě takové, jak sama paní Danielo říkáte Hogo-Fogo recepty,
tak ty jsou nejlepší.
Díky za tip. Karel z Rakovníka