Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 460 kJ / 3 695 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,25 g |
| Tuky | 20,15 g |
| Vláknina | 31,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,02 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 745,60 g |
Postup přípravy
Zavlažené pečivo pečeme v zapařeném pečícím prostoru. Pečení má být za dostatečného množství páry a stejnoměrné teploty pece. Doba pečení je podle hmotnosti výrobků. Menší pečivo 8 minut, větší kusy 14 minut a pečivo o hmotnosti 500 g 18-20 minut.
Zveřejněno 19. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vodové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMMp
Moje poznámka
Vodové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMMp
Nejnovější recepty
Jablíčka z lineckého těsta plněná jablečnou nádivkou
Přidáno před 1 hodinou
Cuketový bramborák s kuřecím masem a zeleninou
Přidáno před 1 hodinou
Mřížkový koláč s jablíčky
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky s olivami a mozzarellou
Přidáno před 2 hodinami
Ryba s medovo-hořčičnou omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Kuře s ořechovou náplní
Přidáno před 6 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Andělsky nadýchaný perník
Petra67 před 49 minutami
Ovesná polévka s mrkví
Gothaj před 1 hodinou
Bramborová polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Pizza z rohlíků
zonoro před 1 hodinou
Afrika řezy
hliboka před 2 hodinami
Jablková buchta s tvarohem
Noumik před 2 hodinami
Francouzské palačinky
Kvittecko před 2 hodinami
Noky (špecle) knedlíčky bramborovo-dýňové
Tynaja před 3 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Kajkajak před 3 hodinami
Koka sušenky
habis před 4 hodinami
Tématické fráze:
vodové cukroví,
vodové těsto,
vodove rohliky,
recept na vodové rohlíky,
rohlík vodový,
vodový rohlík,
vodova houska,
domácí pečivo rohlíky a housky,
pečivo bez tuku,
vodove rohliky recept,
vodový koláč,
recept na výrobu pečiva,
vyroba vodoveho peciva,
výroba pečiva recepty,
co to je pečení zaparenem prostoru,
paul hollywood recepty,
kváskové pečivo recept,
vodova veka recept,
vodov? rohl?ky,
recepty pečivo bez tuku
Suroviny:
mouka pšeničná,
sůl,
droždí,
cukr,
voda,
Komentáře (7)
...a proč tedy tu teplotu nedáte do teceptu
To, že každý trouba peče jinak je asi pravda, ale jinak je to jen mantra která zní falešně, když není uvedena vůbec žádná teplota, nebo aspoň že se peče v slabě-středně-silně vyhřáté troubě