Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 460 kJ / 3 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,25 g |
Tuky | 20,15 g |
Vláknina | 31,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,02 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 745,60 g |
Postup přípravy
Zavlažené pečivo pečeme v zapařeném pečícím prostoru. Pečení má být za dostatečného množství páry a stejnoměrné teploty pece. Doba pečení je podle hmotnosti výrobků. Menší pečivo 8 minut, větší kusy 14 minut a pečivo o hmotnosti 500 g 18-20 minut.
Zveřejněno 19. 10. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vodové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMMp
Moje poznámka
Vodové pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rMMp
Nejnovější recepty
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 3 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 3 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 3 hodinami
Karamelizovaná červená cibule
Přidáno před 4 hodinami
Pomazánka z červené řepy a kuřecího masa
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborák se švestkami
Lenka Sedlackova před 1 hodinou
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 3 hodinami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 3 hodinami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 5 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 16 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 18 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 18 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 19 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 19 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 20 hodinami
Tématické fráze:
vodové cukroví,
vodové těsto,
vodove rohliky,
recept na vodové rohlíky,
rohlík vodový,
vodový rohlík,
vodova houska,
domácí pečivo rohlíky a housky,
pečivo bez tuku,
vodove rohliky recept,
vodový koláč,
recept na výrobu pečiva,
vyroba vodoveho peciva,
výroba pečiva recepty,
co to je pečení zaparenem prostoru,
paul hollywood recepty,
kváskové pečivo recept,
vodova veka recept,
vodov? rohl?ky,
recepty pečivo bez tuku
Suroviny:
mouka pšeničná,
sůl,
droždí,
cukr,
voda,
Komentáře (7)
...a proč tedy tu teplotu nedáte do teceptu
To, že každý trouba peče jinak je asi pravda, ale jinak je to jen mantra která zní falešně, když není uvedena vůbec žádná teplota, nebo aspoň že se peče v slabě-středně-silně vyhřáté troubě