Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 773 kJ / 1 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,16 g |
Tuky | 126,87 g |
Vláknina | 13,18 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,47 g |
Sacharidy | 21,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant pečený na víně a divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrOK
Moje poznámka
Bažant pečený na víně a divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrOK
Nejnovější recepty
Nepečené tartaletky s ostružinovou marmeládou
Přidáno před 8 hodinami
Karamelové řezy s pudinkem a krémem z tvarohu
Přidáno před 8 hodinami
Plněné cuketové květy
Přidáno před 9 hodinami
Pizza košíčky
Přidáno před 15 hodinami
Švestková povidla s kořením
Přidáno 22. 8. 2025 21:02:48
Krémové rizoto s houbami a slaninou
Přidáno 22. 8. 2025 20:45:32
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ořechové kostky s karamelovým krémem
Danna před 4 hodinami
Salám v sýrovém těstíčku
Mummy46 před 5 hodinami
Tvarohové řezy - hrnečkové
Vytvarnik před 6 hodinami
Jablečné koláče
Merylas před 8 hodinami
Aljašská treska s koprovou omáčkou
ZboSy před 8 hodinami
Vaječný salát s řapíkatým celerem
ZboSy před 8 hodinami
Rychlovka z krabích tyčinek
Klar98 před 8 hodinami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 8 hodinami
Pečená švestková povidla
Houska68 před 8 hodinami
Rajčatový salát s hermelínem a šunkou
Matlasak před 8 hodinami
Tématické fráze:
bažant na červeném víně,
bažant na víně,
pečený bažant na zelenině,
pečený bažant recepty,
bažant na červeném víně a slanině,
bažant na zelenině,
bažant na víně a zelenině,
bazant recept,
peceny bazant,
bažant recepty,
pečený bažant na slanině,
pečený bažant na slanině,
bažant na víně recept,
recept bažant,
divoký bažant,
bažant pečený,
recept na bazanta,
jaké koření na divočinu,
recept bažant na víno,
bazant na slanine
Suroviny:
bažant,
slanina anglická,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
koření divočina,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
vývar,
víno červené,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (9)
Evi,ten Tvůj vypadá moc fajnově,pochutnala bych si
Bažanti jsou v mrazáku.