Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 773 kJ / 1 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,16 g |
Tuky | 126,87 g |
Vláknina | 13,18 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,47 g |
Sacharidy | 21,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant pečený na víně a divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrOK
Moje poznámka
Bažant pečený na víně a divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrOK
Nejnovější recepty
Králík s houbovou smetanovou omáčkou
Přidáno před 4 hodinami
Líné koláče
Přidáno před 8 hodinami
Zapečený květák s chorizovou krustou
Přidáno před 22 hodinami
Cuketovo-dýňová omáčka s koprem
Přidáno před 22 hodinami
Zapečené plátky patizonu
Přidáno před 22 hodinami
Staročeské čápy s mákem, švestkami a zakysanou smetanou
Přidáno před 22 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Marinovaná křidélka z horkovzdušné fritézy
lucie.jechova před 18 minutami
Jablková pomazánka
Merylas před 34 minutami
Dvacetiminutový švestkový koláč
Romana20 před 37 minutami
Kynutý koláč se švestkami a mákem podle Češky z Česka
veronika_straka před 38 minutami
Uzená žebra - prostě jen uvařená
Kajkajak před 40 minutami
Květáková polévka II
Kajkajak před 49 minutami
Pravý vepřový guláš
schierl před 55 minutami
Pomazánka s restovaným pórkem, šunkou a Hermelínem
schierl před 55 minutami
Jablkový závin z listového těsta
Iliis před 1 hodinou
Broskvový kompot
Sbotka před 2 hodinami
Tématické fráze:
bažant na červeném víně,
bažant na víně,
pečený bažant na zelenině,
pečený bažant recepty,
bažant na červeném víně a slanině,
bažant na zelenině,
bažant na víně a zelenině,
bazant recept,
peceny bazant,
bažant recepty,
pečený bažant na slanině,
pečený bažant na slanině,
bažant na víně recept,
recept bažant,
divoký bažant,
bažant pečený,
recept na bazanta,
jaké koření na divočinu,
recept bažant na víno,
bazant na slanine
Suroviny:
bažant,
slanina anglická,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
koření divočina,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
vývar,
víno červené,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (9)
Evi,ten Tvůj vypadá moc fajnově,pochutnala bych si
Bažanti jsou v mrazáku.