Suroviny
Porce: 2-3
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 773 kJ / 1 380 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,16 g |
Tuky | 126,87 g |
Vláknina | 13,18 g |
Cholesterol | 198 mg |
Sodík | 1,82 g |
Sůl | 4,47 g |
Sacharidy | 21,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bažant pečený na víně a divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrOK
Moje poznámka
Bažant pečený na víně a divokém koření
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/DrOK
Nejnovější recepty
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 2 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 7 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 8 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 8 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 8 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tatarák z buřtů
Slavista62 před 12 minutami
Hlávkový salát se škvarečky
Frana74 před 12 minutami
Královská cukeťačka
trdlo před 22 minutami
Polévka z růžičkové kapusty s klobáskou
oligarda před 23 minutami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
LiborC před 24 minutami
Jarní pomazánka s vejci
Slavista62 před 30 minutami
Pikatní polévka z červené čočky
Kajkajak před 44 minutami
Brokolicová polévka s vločkami
Suzy8 před 58 minutami
Kuřecí čína
Josef-bartak před 1 hodinou
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Pepe_Vanila před 1 hodinou
Tématické fráze:
bažant na červeném víně,
bažant na víně,
pečený bažant na zelenině,
pečený bažant recepty,
bažant na červeném víně a slanině,
bažant na zelenině,
bažant na víně a zelenině,
bazant recept,
peceny bazant,
bažant recepty,
pečený bažant na slanině,
pečený bažant na slanině,
bažant na víně recept,
recept bažant,
divoký bažant,
bažant pečený,
recept na bazanta,
jaké koření na divočinu,
recept bažant na víno,
bazant na slanine
Suroviny:
bažant,
slanina anglická,
mrkev,
petržel,
celer,
cibule,
koření divočina,
pepř celý,
koření nové koření,
bobkový list,
vývar,
víno červené,
máslo,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (8)
Evi,ten Tvůj vypadá moc fajnově,pochutnala bych si
Bažanti jsou v mrazáku.