Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 387 kJ / 810 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 18,46 g |
| Tuky | 57,63 g |
| Vláknina | 8,15 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 133 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 51,38 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 4. 2012
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na paprice V
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3OA4
Moje poznámka
Kuře na paprice V
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/3OA4
Nejnovější recepty
Vánočka 3 hodiny kynutá
Přidáno před 2 hodinami
Zeleninový salát s vejci, sýrem a šunkou (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 16 hodinami
Bramborová roláda plněná mletým masem
Přidáno před 22 hodinami
Babiččina vánočka
Přidáno 21. 12. 2025 10:00:01
Nepečená kávová zrna podle Ivety Fabešové
Přidáno 21. 12. 2025 07:01:01
Grinchův elixír
Přidáno 20. 12. 2025 16:30:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jahodový likér
Jirka55221 před 22 minutami
Domácí chleba
Samjda před 37 minutami
Vánoční věnec
Stefi.f před 4 hodinami
Kokosová očka
Sima1996 před 11 hodinami
Likérové špičky
Sahula před 13 hodinami
Kávové úlky
MichaelaSr před 13 hodinami
Likérové špičky s vaječným koňakem
Sahula před 13 hodinami
Telecí pečeně s bylinkami
Kajkajak před 14 hodinami
Marokánky - měkké a vláčné
Josi_25 před 15 hodinami
Tématické fráze:
kure na paprice albert,
kuře na paprice v troubě,
kuže na paprice,
kuřa na paprice,
kuřecí čtvrtky na paprice,
kuře na papric,
kuře na paprice,
kuře na paprice pro začátečníky,
kuře na paprice z trouby,
kuře na paprice se smetanou,
kuře na paprice bobkový list,
kuřecí nohy na paprice,
kure na paprice z kurecich ctvrtek,
kuřátko na paprice,
kuře na paprice v v troubě,
ctvrtky na paprice,
kuř na na paprice,
kure na paprice recept,
recept kuře na paprice se smetanou albert,
kure na paprice jinak z prostreno
Suroviny:
stehno kuřecí,
olej,
cibule,
paprika sušená sladká,
bobkový list,
smetana 12%,
vývar drůbeží,
mouka hladká,
sůl
Komentáře (9)