Bramborák POHODA
Dozlatova usmažené bramboráky najdeme ve stánku s jídlem na každé pouti. Bramborák zvaný pohoda v ústech krásně křupne a vy ucítíte chuť majoránky, česneku a brambor. Připravit je zvládnete během půlhodiny.
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bramborák POHODA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lL1r
Moje poznámka
Bramborák POHODA
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lL1r
Nejnovější recepty
Švestková nutella s karobem a melasou
Přidáno před 36 minutami
Borůvkový džem
Přidáno před 3 hodinami
Slaná roláda s mletým a cuketou
Přidáno před 4 hodinami
Borůvkové palačinky s krémem
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová marmeláda
Přidáno před 18 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 20 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Červená řepa
radbastim před 51 minutami
Vydatná vločková polévka s česnekem
m.vanouskova@seznam.cz před 1 hodinou
Brambory zapečené s lilkem, cibulí a rajčaty
Pechova.veronika84 před 2 hodinami
Marmeláda z cukety
janatka před 3 hodinami
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 14 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 15 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 16 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 16 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 16 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 17 hodinami
Tématické fráze:
bramboráky,
bramborácky,
bramborák bez vajec,
jak udělat bramborák,
jak udelat bramboraky,
bramborák,
tncz nova,
klasický bramborák,
bramboraky bez vajec,
bramborák nahrubo,
top recepty bramborák,
recepty bramborák,
recept na bramborák,
pohoda.cz,
bramboráky nahrubo,
nemastné bramboráky,
tn.cz,
jak strouhat brambory na bramboráky,
bramborak bez vejce,
top recepty bramboráky
Suroviny:
brambory,
česnek,
majoránka,
olej,
sůl
Komentáře (42)
( Já jsem v tomhle asi divná, nechápu moc bramboráky ve kterých je vejce, mouka, ještě třeba mléko...prostě kaše....Stejně to mám s lečem rozvařeným na kaši....)
Nezlobíš. Musím umět svoje chutě ovládat, ne?
Souhlasím s Jitkou suchý bramborák není bramborák, bez sádla to prostě nejde
chocolate: jj, tyhle nebyly na ubrousku - chtěla jsem fotku venku, slunko už zapadalo, tak jsem hned s prvníma hotovýma hnala ven fotit neteř.....ale jak jsem psala, tuk se dá odsát na ubrousku, tyhle bramboráky máme jen na chuť a navíc - mě osobně se zdá, že ty z brambor strouhaných nahrubo, jsou "dietnější".
Nebo - jak píšeš, bramboráky bývají mastnější a kdo si hlídá tajli nebo ho zlobí žlučník, ať si uvaří zeleninku
Tím končím (i možnou budoucí) debatu k zlé, zlé mastnotě bramboráků....
BUBAK:
nigina: ne, nemusí se dělat dlouho, smaží se jako ty klasické. Drží pohromadě hezky, myslím, že díky škrobu, který je v bramborech