Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 960 kJ / 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,36 g |
| Tuky | 0,86 g |
| Vláknina | 9,04 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 21,48 g |
Postup přípravy
Krok 1: Marináda: česnek utřený se solí smícháme s ostatními ingrediencemi. Kuře nasekáme na 12-15 kousků a necháme v chladu marinovat nejlépe přes noc.
Krok 2: Okapané kousky masa obalíme v paprice ve které jsme rozmíchali pálivou papriku a smažíme v oleji.
Zveřejněno 28. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rančerské kuře 2.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWW0
Moje poznámka
Rančerské kuře 2.
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YWW0
Nejnovější recepty
Hermelín pečený v troubě
Přidáno před 3 hodinami
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 8 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 8 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 10 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 2 hodinami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 3 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 3 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 4 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 5 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 5 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 5 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 5 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 6 hodinami
Tématické fráze:
rančerské kuře,
rančerské chleby,
pálivá marináda na kuře,
rančerské recepty,
kuře s pálivou zeleninou,
rančerská kuřecí prsa,
rančerské kuřecí kousky,
rančerský recept,
rančerské kuřecí,
nakládané kosky masa,
pálivé kuře recepty
Suroviny:
kuře,
mouka hladká,
paprika sušená pálivá,
česnek,
sůl,
pepř,
citron,
koňak
Komentáře (3)