Rančerské kuře 1.

Drůbeží maso Doba přípravy: cca 1 hodina 1 názor

Drůbeží maso Doba přípravy: cca 1 hodina 1 názor

Suroviny 4 porce

1 kuře
50 ml oleje
400 g cibule
400 g rajčat
400 g paprik
1 feferonka (nemusí být)
400 g sterilovaných scezených fazolí
sůl
pepř
oregano

Postup přípravy receptu

  1. Kuře nasekáme na porce, osolíme a opepříme.V kastrole rozehřejeme olej, přidáme kousky kuřete a ze všech stran je dozlatova opečeme.

  2. Následně přidáme oloupaná nakrájená rajčata, na kousky nakrájené papriky a oregano, malinko podlijeme horkou vodou a zvolna dusíme až je maso měkké. Vmícháme scezené fazole a podle chuti osolíme a společně prohřejeme.

  3. Přílohy: Hranolky nebo opečené brambory. Možno i s chlebem.

Poznámka od kuchařky

Opsané z Recepty z kupé 5/09

Komentáře k receptu Rančerské kuře 1.

  • Iljusa Iljusa

    Ríšo - děkuji za tip na dnešní oběd. Kuře jsem opekla v kameninové nádobě pomalého hrnce, zapla na 2,5 hodiny, pak přidala fazole na půl hodinky. Nemělo to chybičku :yes: Baštili jsme to s chlebem, neboť ta šťáva k tomu úplně vyzývala :-* Posílám foto a bodík ;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: kure tajemne chuti rančerské fazole kuře tajemné chuti recept tip na dnesni obed kure fazole kure 1 kure s chlebem rančerské fazole recept recepty z kupé dobroty z pomaleho hrnce recept kure tajemne chuti "kuře tajemné chuti" recept recept kure tajemne chuti kuře tajemné chuti-recept rancherske kuchařka recepty kuře na rajčatech a fazolich rancherské fazole recepty rancerske fazole ranserske fazole rančerský hrnec