Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kuskusový salát s tuňákem a rajčaty

Hodnocení receptu je 4,4 (4×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

aazaba

Středně náročný

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 25 min

25 min (25 min příprava)

Suroviny pro 10

10

Nahlásit chybu v receptu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 081 kJ /
975 kcal
Bílkoviny38,14 g
Tuky31,44 g
Vláknina12,54 g
Cholesterol 104 mg
Sodík 22,56 g
Sůl56,37 g
Sacharidy128,70 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Kuskus uvaříme dle návodu na obalu a necháme vychladit. Krok 2: Do jiné mísy vsypeme kousky tuňáka, na kousky pokrájenou papriku, pórek, petrželovou nať. Krok 3: Poté přidáme zakysanou smetanu nebo majonézu, pasírovaná rajčata a dochutíme kořenící směsí. Krok 4: Následně salát promícháme dle chuti přidáme sůl a pepř.

Zveřejněno 23. 3. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x5Pn

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/x5Pn

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (5)

nevím co by se mělo opravovat? Směs rajčat s bazalkou vyrábí firma Podravka a použil jsem teda i kořenící směs na zeleninu opět od firmy Podravka.

Něco se pomotalo v surovinách - "100g Podravka krájených rajčat ". pak zelenina je paprika a opět Podravka, nešlo by to opravit? AG

:yes::yes:+2:-p:-p to bude určitě moc dobré, škoda, že nezbyl vzorek ;-(;-):-K

Kuskus s tuňákem si dělám docela často, ale bez té zakysanky nebo majonézy, to už není až tak light;-)

Tématické fráze:
tncz nova levné recepty ládi hrušky palačinky, kuskus s tunakem a smetanou, podravka natura na saláty, tncz nova levné recepty ládi hrušky palačinky banánové, tncz nova levné recepty ládi hrušky všechny, kuskusový salat s rajčaty a olivami, salát z kuskusu a zakysané smetany, tunákový salát s bazalkou, petrzelovi salát s tuňákem, levny salat z tunakem, kuskus s tuňákem a zálivkou, kuskusový salát s tuňákem v oleji, tuňákový salát s rajčaty, kus kus s tunakem a rajčaty, levny recept kus kus s tunakem, kuskusový salát s bazalkou, podravka salàt, rajčata,kuskusový salát recepty, kuskusový salát s tunákem, natura na saláty podravka

Suroviny:
kuskus, tuňák v oleji, pórek, nať petrželová, smetana zakysaná, podravka, rajče, bazalka čerstvá, koření oregáno, zelenina, olej olivový, sůl, pepř

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu