Suroviny pro 1
4
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 456 kJ / 1 304 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 139,04 g |
Tuky | 73,55 g |
Vláknina | 0,70 g |
Cholesterol | 584 mg |
Sodík | 2,68 g |
Sůl | 6,31 g |
Sacharidy | 21,11 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 6. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr liu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5yB
Moje poznámka
Kapr liu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/r5yB
Nejnovější recepty
Tortillové košíky
Přidáno před 55 minutami
Sýrové hrudky s pažitkou
Přidáno před 3 hodinami
Bylinkové pesto
Přidáno před 20 hodinami
Grilovaný chřest s pikantním přelivem a sezamem
Přidáno 6. 5. 2025 14:09
Vepřová směs se zeleninou a hranolkami
Přidáno 6. 5. 2025 13:33
Kuřecí prsa se zeleninou z jednoho pekáče
Přidáno 6. 5. 2025 12:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hovězí roštěná na cibuli
Sahula před 5 minutami
Banánové muffiny
VitaKuchar20 před 18 minutami
Hovězí na česneku
Modraska před 1 hodinou
Špagety à la carbonara
Hanako17 před 4 hodinami
Kuřecí stehna na hlávkovém zelí
Moanka před 4 hodinami
Polévka z hlávkového zelí
Moanka před 4 hodinami
Koláčky jako kynuté, ale bez kynutí
Moanka před 4 hodinami
Carbonara špagety
Moanka před 4 hodinami
Rebarborový koláč s mandlemi, vločkami, kokosem a tvarohem
Moanka před 4 hodinami
Tématické fráze:
kapr liu,
plátky kapra liu,
kapr liu recept,
ryba liu,
kapr recepty,
čínský kapr,
kapr s rýží,
kapr v čínských receptech,
google recepty na kapra,
půlka kapra,
rybí liu,
plátky liu recept,
pláky kapra liu,
kapr čínský,
rybí plátky liiu,
ryba liu - recept,
youtube recepty kapr,
kapr liu-recept,
recepty na kapra čína recept,
jak připravit půlku z kapra
Suroviny:
kapr,
olej,
rýže,
bílek,
solamyl,
víno bílé,
vývar masový,
pórek,
omáčka sojová,
zázvor,
cukr krupice,
chilli,
ocet vinný bílý,
solamyl,
olej sezamový
Komentáře (8)
http://www.youtube.com/watch?v=dUdjFtT79Wk
Edit:
Špatně jsem četl rcp..., ale odkaz tu ponechám, snad se někomu bude hodit
...a podle čínské klasiky se místo zázvoru prý dává česnek