Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 789 kJ / 2 579 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 188,88 g |
| Tuky | 162,03 g |
| Vláknina | 51,92 g |
| Cholesterol | 360 mg |
| Sodík | 510 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 80,40 g |
Postup přípravy
Pivní guláš podáváme s houskovým knedlíkem, ( těstovinami nebo pečivem).
Zveřejněno 26. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyPo
Moje poznámka
Guláš z hovězího krku na feferonce a pivě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VyPo
Nejnovější recepty
Hrníčkový perník podle Kamily Nývltové
Přidáno před 1 hodinou
Rychlá snídaňová pohanková kašička s ovocem
Přidáno před 2 hodinami
Dýňový chlebíček
Přidáno před 3 hodinami
Polévka s kurkumou
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s houbami a sušenými rajčaty
Přidáno před 11 hodinami
Tvarohový nákyp s jablky
Přidáno před 15 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Babiččiny tvarohové šátečky s tvarohem
Diesel před 14 minutami
Pikantní kuřecí paličky
wimra před 3 hodinami
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 8 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 10 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 10 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 10 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 12 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 12 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 15 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 15 hodinami
Tématické fráze:
hovězí guláš z krku,
guláš z hovězího krku,
hovezi krk gulas,
hovezí guláš recept,
hovězí krk recepty,
hovězí guláš,
hovězí gulas na pivu,
hovězí krk recept,
hovězí krk recepty guláš,
hovězí krk na guláš,
hovezi gulas na pive,
hovězí krk,
hovezi krk na pive,
guláš s hovězího krku,
gulaš z krku,
recept na hovězí guláš,
hovězí guláš recepty,
hovezi gulaš s krku,
gulase z hoveziho krku,
recept na dobrý hovězí guláš
Suroviny:
krk hovězí,
cibule,
olej,
pivo světlé,
majoránka,
česnek,
protlak rajčatový,
sůl,
pepř,
paprika čerstvá červená,
chléb
Komentáře (20)
Ďakujem za vysvetlenie (a súhlas o paprike).
Protlak lze vynechat
Paní casinová vaří s protlakem - prý to guláš i zahustí
Já vařím bez protlaku a pouze "znalci" (jsou-li na protlak upozorněni) poznají rozdíl,...
No a jak jinými slovy píšete vy, tak já myslím že ty papriky jsou v rcp uvedené poněkud nepřehledně, ba přímo zašmodrchaně...
Ak niekto v zahraničí chce jedlo podľa receptu uvariť, je len na jeho fantázii ako dávkovať jednotlivé ingrediencie.
Taktiež uvádzate sušenú červenú papriku. V príprave sa ale nazýva chili paprička. Je rozdiel sušená paprika (napríklad ňora) a sušená chili paprička (napríklad cayena).
Ďakujem.
Casino
K receptu:
Líbí se mi Poznámka
S tmavým pivem zmíněným v kometářích by to asi bylo jak cumel
V rcp stojí: "restujeme za stálého míchání do ztmavnutí masa i cibule (aby se maso pěkně zatáhlo)"
Jj, ztmavlé maso je OK
btw musela som si vyguglit, co je to ptydepe
https://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=4089
Také tak někdy dělávám,jen používám černé pivo.Příjde mi,že je pak šťáva pěkně tmavá
K receptu nejsou žádné komentáře.