Postup přípravy
Zveřejněno 12. 8. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Dušené kedlubny s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YV8M
Moje poznámka
Dušené kedlubny s uzeným masem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YV8M
Nejnovější recepty
Palačinková růže
Přidáno před 1 hodinou
Bílá cibulová omáčka se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 18 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 19 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 19 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 19 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Masová směs na špagety
MiroslavB před 1 hodinou
Pikantní medová žebra
Alenas23 před 6 hodinami
Bramborová polévka s houbami
martina.mickova88 před 9 hodinami
Vepřová plec na hořčici a barevném pepři
Kacabenka před 10 hodinami
Krupicová kaše
Veronika_1 před 10 hodinami
Kakaová bábovka s tvarohem
Sluncejasne před 11 hodinami
Boloňské špagety
Toxic runner před 11 hodinami
Chilli hovězí
Antonausprag před 11 hodinami
Domácí krtkův dort
Kuba_cooks před 12 hodinami
Tématické fráze:
dušené kedlubny,
dušené kedlubny s masem,
dušený kedluben,
dušené kedlubny recept,
recept na dušené kedlubny,
dušená kedlubna,
dušená kedlubna recept,
kedlubny dušené na másle,
kedlubny s masem,
dušená kedlubna s masem,
recept dušené kedlubny,
kedlubny s uzeným masem,
dušěný kedluben recept,
kedlubny s uzeným,
vařené kedlubny,
dušený kedlubny,
dušené kedlubny recepty,
dušená kedlubna na másle,
vařená kedlubna,
dušený kedluben s masem
Suroviny:
kedlubna,
krkovice vepřová,
vývar uzený,
máslo,
mouka hladká,
cibule,
ocet,
cukr,
sůl
Komentáře (25)
...a ještě vonící uzeným masem
Andrejko, nikým se tu nenech vyprovokovat, zvláště neregistrovanými, nemají žádné právo na to, nám tady určovat kdo bude, nebo nebude dávat recepty a kolik jich bude-docela bych byla zvědavá na ty jejich, kdyby se zaregistrovali
Dávám ti 8.bod, protože tu chuť znám a taky to tak vařím