Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 153 kJ / 993 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,86 g |
Tuky | 13,64 g |
Vláknina | 17,20 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,72 g |
Sacharidy | 77,40 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Špízy s pečeným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVZr
Moje poznámka
Špízy s pečeným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVZr
Nejnovější recepty
Těstoviny s rajčaty a olivami
Přidáno před 14 hodinami
Pohanka s jablky
Přidáno před 18 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné s mrkvovými nudličkami
Přidáno před 20 hodinami
Uzená kuřecí stehna na víně s česnekem a rozmarýnem
Přidáno 18. 9. 2025 11:38:51
Těstoviny s dýňovou omáčkou
Přidáno 18. 9. 2025 07:00:01
Tradiční prošívaná deka
Přidáno 17. 9. 2025 20:54:13
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí smetanový pekáček
mar.bystricka před 11 minutami
Kmínová polévka s bramborem a růžičkovou kapustou
janatka před 1 hodinou
Pečená švestková povidla
janatka před 1 hodinou
Křehký koláč s mákem, tvarohem a švestkami
janatka před 1 hodinou
Krůtí játra ve smetaně
rokoko před 2 hodinami
Pečená řepa s česnekem
vojfrancezska před 2 hodinami
Báječný perník
Avenos@seznam.cz před 3 hodinami
Bohatý ostružinový koláč
Tarantule před 3 hodinami
Domácí kečup
Baruska. před 5 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Rorejsek před 9 hodinami
Tématické fráze:
bramborové spizy,
špízy z ovoce,
recept špízy na plechu,
baby ananas,
kuřecí prsa s moravskou slaninou a smetanou,
babiččiny špízy na plech,
špíz z kabanosu,
veprove spizy s pecenym bramborem,
kuřecí špízy s pečenými brambory,
spizy s pecenyma bramborama,
recept na bramborové špízy,
sspizy s pečeným i brambory,
toš nebo tož,
spizy ze dvou druhu masa,
tož nebo toš
Suroviny:
brambory,
olej olivový,
koření country směs,
sůl,
tymián sušený,
prsa kuřecí,
kotleta vepřová,
sůl,
pepř,
koření grilovací,
olej,
ananas,
broskve,
kabanos,
cibule
Komentáře (22)
Jituš,vidím,že také používáš sladkou chilli omáčku
a to jak je to napsaný??? to nemá chybu - jsem ze západních čech a tohle nářečí je úplně super - prostě tak, jak pisatelce pusa narostla
a tak to má být - nejsme všichni z Prahy
chocolate: špízy jsem takto nedělala, ovoce přidávám před koncem vaření. Ale možná by byly lepší ty broskve i ananas čerstvé, ale zas - kuřecí je hotové dost brzo, chtělo by to zkusit. Každopádně rozhodně nic proti receptu