Postup přípravy
Zveřejněno 6. 5. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Knedlíčky jak z růže květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MmZm
Moje poznámka
Knedlíčky jak z růže květ
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MmZm
Nejnovější recepty
Pudinkové BeBe řezy
Přidáno před 59 sekundami
Topinky se salámovo-vaječnou směsí
Přidáno před 13 hodinami
Mini chlebíčky s tataráčkem z uzeného lososa
Přidáno před 13 hodinami
Medailonky se žampiony a paprikami
Přidáno před 14 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy, sypané strouhaným vajíčkem
Přidáno před 14 hodinami
Pražma na grilu s bylinkami
Přidáno před 14 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Švestkové knedlíky z bramborového těsta
Koubicka před 7 hodinami
Cukeťák podle Kateřiny Winterové
matousekk před 7 hodinami
Brambory se dvěma druhy hub na kyselo
Sahula před 7 hodinami
Máčanka ze sušených hub
Sahula před 7 hodinami
Cuketové placičky
Issis před 9 hodinami
Vepřová pečeně po frankfurtsku
motelij před 11 hodinami
Kefírka s kokosovým krémem
LilianaKofronova před 11 hodinami
Čínský okurkový salát
Marcela0123 před 11 hodinami
Tvarohovo-vajíčková pomazánka
Evicka18 před 11 hodinami
Kynutý se švestkami ... koláč
PetaP před 12 hodinami
Tématické fráze:
kynuté knedlíky s jahodovou omáčkou,
kytka z listového těsta,
tvarohové knedlíky bez ovoce s ovocnym rozvarem,
jak udelat kremove kvety,
krémové růže video recept,
video marcipánové růže,
ruze z tvarohového těsta,
výroba marcipánové růže video,
kytky z listového těsta,
jak dlouho vařit ovocné knedlíky v páře,
růžičky z jahod,
tvoreni z listoveho testa na slano,
jablečné kytky z listového těsta,
knedlíky s ovocným rozvarem,
knedliky z listového těsta,
výroba marcipánových kytek,
priloha jako z ruze kvet,
jednoduchy recept na vyrobu růžičky z marcipanu,
jak udělat růžovou barvu,
zajímavý kynutý moučník
Suroviny:
knedlík houskový
Komentáře (36)
Mam dotaz. Kdyz se ty ruzicky naparuji, tak ma byt ten hrnec normalne priklopeny poklici? (nejspis ano, jak by se jinak poradne provarily, kdyz se nemuzou otacet, ze?) Nebo to nechat jen trosku odklopene? Ci jak? Radeji se ptam, at to nezmrndim.
Dekuji moc za odpoved!
Nemyslím si, že by jste to houfně zkoušely, dala jsem to sem jako možnost jen se kouknout, co se ve světě děje... Je to ale na "výrobu" tak neskutečně jednoduché, že to ani není možné, aby se to nepovedlo.
Ke sladké omáčce ovocné snad ano, ale my jsme zvyklí klasické knedlíky plněné..s ovocným rozvarem jen tvarohové.
Ale vypadá to hezky, to ano...