Suroviny
Porce: 3-4 porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 350 kJ / 1 996 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 153,98 g |
Tuky | 63,75 g |
Vláknina | 31,25 g |
Cholesterol | 2,44 g |
Sodík | 779 mg |
Sůl | 2,25 g |
Sacharidy | 185,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Staročeská jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yOMP
Moje poznámka
Staročeská jehla
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/yOMP
Nejnovější recepty
Kakaový koláč s rebarborou a kokosem
Přidáno před 5 hodinami
Mrkvová buchta z remosky
Přidáno před 5 hodinami
Ragú z kančího masa na švestkách
Přidáno před 5 hodinami
Pšenično-žitný domácí chlėb
Přidáno před 5 hodinami
Tagliatelle se špenátem, kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Cottage pizza s celozrnnou moukou
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaný hrnečkový perník
Truhlik12 před 2 hodinami
Rebarborový koláč
tara23 před 3 hodinami
Mechový dort (se špenátem)
Natkaaa před 4 hodinami
Vepřová panenka plněná slaninou a nivou, smetanový pórek.
Makupari před 4 hodinami
Strouhaná buchta II
Xsaxana před 5 hodinami
Strouhaný koláč II
Xsaxana před 5 hodinami
Kuře pečené v máslové marinádě
JanaBalcarova před 5 hodinami
Cajunské kuřecí kousky se zeleninou a těstovinami
Coolbins před 5 hodinami
Vepřový plátek v rozlítané omáčce v pomalém hrnci
radekfiala před 6 hodinami
Maso po Sečuánsku
ErikaBak před 7 hodinami
Tématické fráze:
vepřová játra po staročesku,
staročeská jatra,
staročeské játrové kyselo,
staročeské recepty ze sušených švestek,
staročeský špíz,
špíz z jater a švestek
Suroviny:
játra vepřová,
švestky sušené,
slanina anglická,
sůl,
pepř,
zázvor mletý,
olej,
máslo
Komentáře (26)
Vždycinky ty moje staroušky tady "rozmazluji" a vařím jídla, která neznají.
Já to dělávám s krůtími játry a do švestky zastrčím oloupanou mandli