Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 992 kJ / 2 388 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 85,72 g | 
| Tuky | 194,24 g | 
| Vláknina | 0,00 g | 
| Cholesterol | 1,37 g | 
| Sodík | 673 mg | 
| Sůl | 1,49 g | 
| Sacharidy | 74,30 g | 
Postup přípravy
	Krok 1: Troubu předehřejeme na 180°C, horkovzdušnou na 160°C.
	Krok 2: KORPUS: Všechny ingredience, mimo mouky s kypřícím práškem, dáme do mísy a šlehačem vyšleháme do pěny. Pak přidáme mouku s práškem a lehce promícháme, nešleháme. Na dno dortové formy dáme pečící papír, těsto na něj nalijeme a stejnoměrně rozetřeme. Pečeme cca 20 min.
	Krok 3: TVAROHOVÁ HMOTA - NÁPLŇ: Želatinový ztužovač dáme do větší mísy, dle návodu přidáme 100ml vlažné vody a metličkou intenzivně mícháme asi 1/2 min. Pak přidáme tvarohy, smetanu ke šlehání, cukr a metličkou opět důkladně promícháme, až je tvarohová náplň hladká. Nakonec do tvarohu lehce vmícháme rybíz nebo jiné ovoce. Tvarohovou hmotu natřeme na dortový korpus a povrch uhladíme.
	Krok 4: Dáme ztuhnout do lednice-cca 2-3 hodiny.
Zveřejněno 24. 6. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Rybízový tvarohový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qX6G
Moje poznámka
					
				
Rybízový tvarohový dort
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qX6G
Nejnovější recepty
	
			
	
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 1 hodinou
	
			
	
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 2 hodinami
	
			
	
	
Silný základ na omáčky podle Petra Hajného
Přidáno před 5 hodinami
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Fleky se zelím
Přidáno před 21 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
Dvojctihodné koláčky podle Josefa Maršálka
Massa před 1 hodinou
	
			
	
Rajská omáčka s masovými kuličkami a knedlíkem
klarence před 3 hodinami
	
			
	
Bramborová kuřecí polévka
chachar před 3 hodinami
	
			
	
	
Mrkváče
ZdenaUvizlova před 4 hodinami
	
			
	
Maso po Sečuánsku
Rudisek před 4 hodinami
	
			
	
	
Margotková kolečka
Miiichiii21 před 5 hodinami
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 14 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 16 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 17 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 17 hodinami
						Tématické fráze:
						
							rybízový dort, 
						
						
							rybízový dort s tvarohem, 
						
						
							tvarohový dort s rybízem, 
						
						
							rybízový dort za studena, 
						
						
							želatinový ztužovač za studena dr.oetker, 
						
						
							tvarohový dort se želatinou za studena, 
						
						
							tvarohový dort za studena, 
						
						
							rybízový dort recept, 
						
						
							recept na rybízový kompot, 
						
						
							napln z tvarohu a zelatiny, 
						
						
							dorty s rybízem, 
						
						
							rybízový kompot, 
						
						
							rychlý rybizovy dort, 
						
						
							želatinový ztužovač za studena dr. oetker, 
						
						
							dort za studena s tvarohem a boruvkami, 
						
						
							dort s rybízem, 
						
						
							nepečený rybizový dort, 
						
						
							nepečený dort s rybízem, 
						
						
							rybízovýdort, 
						
						
							tvarohovy rybizovy
						
					
						Suroviny:
						
							vejce, 
						
						
							cukr krupice, 
						
						
							voda, 
						
						
							olej, 
						
						
							cukr vanilkový, 
						
						
							sůl, 
						
						
							kůra citronová, 
						
						
							mouka hladká, 
						
						
							kypřící prášek, 
						
						
							tvaroh plnotučný, 
						
						
							smetana ke šlehání, 
						
						
							ztužovač želatinový, 
						
						
							cukr, 
						
						
							rybíz
						
					
	
			
	
	
	
	
Komentáře (12)