Holandský řízek s medvědím česnekem

LENULKA611 Kuchařka: LENULKA611

4 porce Mleté maso 2 názory

Suroviny

500 g mletého vepřového masa
200 g eidamu
2 ks vejce
dle potřeby strouhanka
dle chuti sůl
dle chuti pepř
10 listů medvědího česneku
Na obalení :
2 ks vejce
hladká mouka
strouhanka
sůl
Recept si zatím oblíbilo 7 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso vložíme do misky, přidámr nastrouhaný sýr a nadrcený česnek, sůl a pepř a promícháme, nakonec zahustíme strouhankou.

  2. Z připravené hmoty vytvoříme karbenátky, které obalíme klasicky v trojobalu - mouka, rozšlehaná vajíčka a strouhanka.
    Připravené holandské řízky smažím ve fritovacím hrnci.

  3. Usmažené řízky podáváme s brambory, dozdobíme pažitkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 15 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Holandský řízek s medvědím česnekem

Tématické fráze: holandský řízek recept na holandský řízek recepty s medvědím česnekem recepty z mletého vepřového masa holandský řízek recept holandsky hrnec rizky recepty z mletého hovězího masa holandské řízky s medvědím česnekem recept holandský řízek holandské řízky z medvědího česneku holandské řízky z mletého masa řízky s medvědího česneku holanský řízek s medvědího česneku recepty z medvědího česneku mleté vepřové maso holandský řízek ve fritovacím hrnci hovězí mleté maso recepty recept mleté maso medvědí česnek recepty na holandský řízek