Holandský řízek s medvědím česnekem

LENULKA611 Kuchařka: LENULKA611

4 porce Mleté maso 2 názory

Suroviny

500 g mletého vepřového masa
200 g eidamu
2 ks vejce
dle potřeby strouhanka
dle chuti sůl
dle chuti pepř
10 listů medvědího česneku
Na obalení :
2 ks vejce
hladká mouka
strouhanka
sůl
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso vložíme do misky, přidámr nastrouhaný sýr a nadrcený česnek, sůl a pepř a promícháme, nakonec zahustíme strouhankou.

  2. Z připravené hmoty vytvoříme karbenátky, které obalíme klasicky v trojobalu - mouka, rozšlehaná vajíčka a strouhanka.
    Připravené holandské řízky smažím ve fritovacím hrnci.

  3. Usmažené řízky podáváme s brambory, dozdobíme pažitkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 11 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Holandský řízek s medvědím česnekem

Tématické fráze: recepty s medvědím česnekem mletý řízek se sýrem a česnekem jak usmazit holandsky rizek holandske rizky rizek s česnekem videorecepty-fritovacím hrnci holandské řízky ve fritovacím hrnci holandské řízky s česnekem karbanatky se syrem a medvedim cesnekem holandske rizky s parmazanem rizek s medvedim holandský řízek pažitkové brambory

Zapomněl/a jsem heslo