Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 650 kJ / 4 218 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 112,07 g |
Tuky | 38,59 g |
Vláknina | 34,98 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 2,63 g |
Sůl | 6,34 g |
Sacharidy | 838,43 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 7. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Čínská smažená rýže na curry - videoškola
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7Xk
Moje poznámka
Čínská smažená rýže na curry - videoškola
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/E7Xk
Nejnovější recepty
Bramborová scarpaccia se sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené těstoviny se šunkou a tofu
Přidáno před 5 hodinami
Domácí libečková sůl
Přidáno před 8 hodinami
Svačinová polévka z masového vývaru, se zeleninou a lahůdkovým párkem
Přidáno před 12 hodinami
Zavařený kedlubnový salát
Přidáno před 12 hodinami
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 13 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pečená švestková povidla
Verosa před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
dominikahonesova před 1 hodinou
Svíčková na smetaně
Sahula před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč s mákem
Snike2006 před 2 hodinami
Koláč z cukety
Vampi před 3 hodinami
Broskvová hrníčková buchta
Monika95 před 4 hodinami
Odlehčené kuře na paprice
Picik před 4 hodinami
Rajská omáčka
Maroun416 před 5 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Rouzis před 5 hodinami
Česnekovo-rajčatová směs bez konzervace
AndreaMachacova před 6 hodinami
Tématické fráze:
čínská rýže,
smažená rýže na kari,
čínská rýže,recept,
kuchař ví jak uvařit rýži,
kuchař ví rýže,
recept čínská rýže,
smazena rýže,
cinska rize,
indicka smazena ryze,
smazena rize,
čínská rýže recept,
čínské ryze,
čínská kari ryze,
smažená indická ryze,
čínská pečená rýže,
youtube čínské koření složení,
čínská kari,
pečená rýže na čínský způsob,
smazena kari zeleninova ryze,
čínská rýže s vejcem
Suroviny:
olej,
česnek,
vejce,
cibulka jarní,
rýže,
zelenina,
omáčka sojová,
koření kari,
sůl,
pepř,
kurkuma
Komentáře (10)
Madras curry se v Číně a nejen v Číně používá a zdejší řetězec čínského a azijskeho jídla si ji sam míchá nehledě na to ze v čínské kuchařce vždy najdete recept na tuto sypkou směs.V Thajsku se složení na žluté curry trochu liší. V malajzii se pouziva ta britska atd. Ale v Číně se používá právě tato britská směs.
Indočínská kuchyně vám pravděpodobně také nic neříká. Prostě se zkuste trochu vice zajímat o historii a jídlo a jak se tyto veci vzájemně prekryvaji než začnete z někoho dělat blbce. Tohle je úžasný recept a stojím si za nim. A pokud ma ještě někdy pocit ze to není OK,tak at okamzite uploaduje ten správný jinak zálezte do der ubozaci.
Žluté kari koření - tedy směs koření madraského typu je součástí indické kuchyně a leží více jak 2000 km od čínských hranic.
To je jako kdybyste na knedlíky s vařeným hovězím nalila marockou harisu rozředěnou ve vodě a prohlásila to za českou rajskou omáčku.
Pokud chcete, aby to byla smažená rýže, která se vaří v číně, tak na tom oleji spolu s česnekem smažte čerstvý zázvor a chilli papričku. Bez kari se pak obejdete.
A i v té Indii kari koření dávají hned na začátek do oleje, aby se rozvonělo.
Mimochodem - čína je země, nikoliv pokrm.