Halušky se sýrem a tvarohem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 765 kJ / 2 334 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,34 g |
| Tuky | 125,99 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 680 mg |
| Sodík | 2,89 g |
| Sůl | 7,08 g |
| Sacharidy | 204,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky se sýrem a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j54
Moje poznámka
Halušky se sýrem a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j54
Nejnovější recepty
Bábovka à la marcipánová štóla
Přidáno před 42 minutami
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 7 hodinami
Listové košíčky se sýrem brie, brusinkami a ořechy
Přidáno před 7 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 18 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 19 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Dušené hlávkové zelí
Jenn17 před 1 hodinou
Vaječný likér 8x jinak
Gablik před 1 hodinou
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Saphena před 1 hodinou
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 4 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 4 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 6 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 6 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 6 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 8 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 8 hodinami
Tématické fráze:
špercle,
špercle recept,
halušky těsto,
domaci halusky,
těsto na halušky,
hakušky,
haluškové těsto,
halusky s jablky,
recept na špercle,
bramborové špercle,
halušky z bramborového těsta,
jídlo s tvarohem,
recepty špercle,
recept špercle,
nokerle,
jídla z tvarohu,
domácí halušky recept,
recept na domácí halušky,
hakušky recept,
halušky
Suroviny:
mouka polohrubá,
voda,
vejce,
sůl,
sýr tvrdý,
tvaroh,
slanina anglická,
cibule
Komentáře (11)
Bajajo, odpusť nám to. Ale s tím nadšením a nasazením, s jakým píšeme své komentáře, nám to holt někdy ulítne.