Halušky se sýrem a tvarohem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 765 kJ / 2 334 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,34 g |
| Tuky | 125,99 g |
| Vláknina | 11,70 g |
| Cholesterol | 680 mg |
| Sodík | 2,89 g |
| Sůl | 7,08 g |
| Sacharidy | 204,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2008
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Halušky se sýrem a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j54
Moje poznámka
Halušky se sýrem a tvarohem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/j54
Nejnovější recepty
Nadýchané domácí langoše s jogurtem
Přidáno před 3 hodinami
Mleté kuličky se žampiony
Přidáno před 14 hodinami
Skořicová kolečka
Přidáno před 15 hodinami
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 18 hodinami
Vepřová plec na paprice
Přidáno před 18 hodinami
Nivová pomazánka s ořechy a jablkem
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bramborový salát a kuřecí řízek
Bretik před 15 minutami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
KUKI1 před 1 hodinou
Košíčky plněné ořechovou náplní
Jarka72 před 2 hodinami
Povidlovník z odpalovaného těsta
KrisZaezemi před 2 hodinami
Halibut v bylinkách
brtna před 2 hodinami
Hrachová kaše s uzeným, párkem a volským okem
Wikki před 4 hodinami
Kuře pečené v podmáslí
kimlo před 4 hodinami
Domácí vaječný koňak
EmmaH před 13 hodinami
Domácí langoše
BTKILI před 18 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 18 hodinami
Tématické fráze:
špercle,
špercle recept,
halušky těsto,
domaci halusky,
těsto na halušky,
hakušky,
haluškové těsto,
halusky s jablky,
recept na špercle,
bramborové špercle,
halušky z bramborového těsta,
jídlo s tvarohem,
recepty špercle,
recept špercle,
nokerle,
jídla z tvarohu,
domácí halušky recept,
recept na domácí halušky,
hakušky recept,
halušky
Suroviny:
mouka polohrubá,
voda,
vejce,
sůl,
sýr tvrdý,
tvaroh,
slanina anglická,
cibule
Komentáře (11)
Bajajo, odpusť nám to. Ale s tím nadšením a nasazením, s jakým píšeme své komentáře, nám to holt někdy ulítne.