Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Halusky s tavenym syrem (vynikajici)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

23. 9. 2011 14:07

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie634 kJ / 151 kcal
Bílkoviny3,98 g
Tuky0,32 g
Vláknina5,12 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 15 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Opravdu jsou vynikajici.

Mam je od sve babicky, ktera je ze Slovenska...!!!

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

JanaDorazinova

29. 9. 2013 18:30

Dovolím si přidat foto, pokud nevadí :-)

Zuzajda

19. 5. 2012 10:35

Tohle bylo vážně výborné:yes: dala jsem ale pak do druhé půlky brynzu přímo koupenou na Slovensku a nedalo se to jíst, už navždy zůstanu u tohoto osvědčeného báječného receptu se smetanovým sýrem, maximálně doplněný s balkánským sýrem.:-8

spagetka

17. 3. 2012 11:02

Teri, já dala Nivu, neb mi nastrouhaná zbyla, červené zelí a mňáááám, jo přidávám foto

savlinka

15. 11. 2011 18:51

tejaja:jo Brynzda je nejlepší:yes::yes::yes::yes:

tejaja

15. 11. 2011 17:16

Použila som syr v črievku ( 200 g ) a samozrejme komplet vypraženú slaninku aj s tukom :-D Syr som neriedila ničím, tavený syr sa v horúcom tuku a v horúcich haluškách rozpustí sám. Bolo to dobré, povedala som ale, že to závisí od druhu použitého syra. ;-):-D:-D:-D Bryndzi sa to ale nevyrovná ;-)

maiva

23. 9. 2011 22:03

chocolate:my Penny nikde tady nemáme, a fakt ty obdélníčky asi 5 dkg vč.štítku:-Dto se mi zdá opravdu málo

chocolate

23. 9. 2011 20:15

Klariska:Jj, Madeta ji má, červený obal (baleno po dvou) v Penny.Ale je fakt, že většině se asi vybaví ta 50 g.

Klariska

23. 9. 2011 20:08

Třeba je ta kostka taveňáku stopadesáti gramová, holky, už jsem takové v obchodě viděla ;-).

maiva

23. 9. 2011 19:32

Tak halušky zatím vždy jen s brynzou, ale taveňák zkusím vyzkoušet-je to rozhodně levnější varianta.Jen se mi také zdá 1 kousek sýru docela málo.

chocolate

23. 9. 2011 17:10

tejaja:Souhlasím, navíc bych i množství cibulky a taveňáku zdvojnásobila.Ze tří velkých brambor dělám halušky pro 3-4 lidi a jeden sýr a jedna cibule by se v nich skoro nenašly;-)

tejaja

23. 9. 2011 17:07

Určite by som syr nerozmiešavala s vodou, ale so smotanou alebo aspoň s mliekom. A tú slaninu poctivo so všetkým, aj s tým vytopeným tukom. Na Slovensku sa vraví, že halušky musia plávať ;-):-D:-D:-D

Veronika Kornova

23. 9. 2011 15:57

Bibinka: Dekuji za uvitanou,to potesi:-) Dekuji za bodiky:-)

Bibinka

23. 9. 2011 15:39

Veroniko Kornová, vítám tě v naší Topkové rodině jako nového člena a přeji ti, aby se ti u nás líbilo;-)
Halušky jsou u nás oblíbené, tak dávám 2.bod:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: halusky se syrem halušky s taveným syrom halusky ze syrem halusky halusky ze sirem halusky se slaninou a tavenym syrem halusky se syrem recept halušky s stavenym sýry recept na halusky se syrem halušky se sýrem a slaninou haludky se syrem bramborove halusky se syrem halusky se smetanito syrem koláčky z taveňáku slovenské halušky s balkánským sýrem halušky pro 3 lidi koláčky z taveňáku halusky ze syrem recept testo s tavenym syrem halušky recepty se sýrem

Suroviny: brambory, mouka polohrubá, sýr smetanový, cibule, slanina, olej, sůl

TopRecepty.cz

Halusky s tavenym syrem (vynikajici)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/8Bq2