Grilované jablíčko v medovo-skořicové peřince
Letní grilovačky se většinou nesou ve znamení masa, uzenin, sýrů a zeleniny. Co takhle vyzkoušet ugrilovat pro změnu sladký dezert? Skvěle k tomu poslouží kyselá letní jablíčka ze zahrady, která po potření medem a skořicí chutnají báječně.
Suroviny pro 1 porce
1porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 045 kJ / 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,15 g |
| Tuky | 2,02 g |
| Vláknina | 6,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 53,31 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 18. 8. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grilované jablíčko v medovo-skořicové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/97E8
Moje poznámka
Grilované jablíčko v medovo-skořicové peřince
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/97E8
Nejnovější recepty
Dýňové karbanátky
Přidáno před 15 hodinami
Bramborové těsto na knedlíky univerzální
Přidáno před 17 hodinami
Jablkovo-pudinkový koláč
Přidáno před 18 hodinami
Kakaová roláda s tvarohovým krémem a banánem
Přidáno před 21 hodinami
Slaný snídaňový koláč z tortilly
Přidáno 2. 11. 2025 06:00:02
Jemná rybičková pomazánka
Přidáno 1. 11. 2025 22:25:37
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna na citrusech
Jan Nemec před 9 hodinami
Kuře na celeru
JanaPav před 10 hodinami
Celerovo-jablečná polévka
JanaPav před 10 hodinami
Jednoduchá jablečná buchta
MarcelaH. před 11 hodinami
Budapešťská pomazánka
Rennnie. před 12 hodinami
Dančí guláš s knedlíkem
GabiStef před 12 hodinami
Grilování zeleniny
babkalenka před 12 hodinami
Kuskus s restovanou zeleninou a tuňákem
Kajkajak před 13 hodinami
Rajčatový salát s majonézou
Kajkajak před 13 hodinami
Pórková polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Tématické fráze:
grilovaná jablka s medem,
grilovaná jablka,
grilované jablky,
grilovana jablky,
grilovaná jablka na medu,
grilovane jablka na medu,
grilované jabko
Suroviny:
jablko,
med,
skořice,
olej
Komentáře (7)