Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 489 kJ / 2 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 240,00 g |
Tuky | 225,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 750 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zabijačková panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YLG
Moje poznámka
Zabijačková panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YLG
Nejnovější recepty
Kachna s medem a jablky
Přidáno před 1 hodinou
Pomazánka z brynzy
Přidáno před 11 hodinami
Fazolový stroganoff se žampiony a cuketou
Přidáno před 15 hodinami
Hovězí maso na pivě
Přidáno 17. 10. 2025 21:23:34
Plněná kuřecí prsa na pórku
Přidáno 17. 10. 2025 18:14:00
Rybí závitek z makrely
Přidáno 17. 10. 2025 18:01:29
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pórková polévka s česnekem
hifiklub před 22 minutami
Rajská polévka III
Hanulka@ před 33 minutami
Špízy sýr-mortadela
Jan Nemec před 34 minutami
Uzené kuřecí stehno s česnekem a paprikou
Jan Nemec před 35 minutami
Sloní žrádlo
Dana Lubovska před 51 minutami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
sarah38 před 59 minutami
Pasta Frutti de la Mare
Alvinsatya před 1 hodinou
Feferonová pasta - pálihub
pazderka83 před 1 hodinou
Těstovinový salát s tuňákem I
Valis před 2 hodinami
Jogurtový závin s jablky
41744 před 3 hodinami
Tématické fráze:
zabijackova sekana,
zabijackova svickova,
sekaná svíčková,
panenska sekana,
zabijačková sekaná v bránici,
panenská svíčková sekaná,
zabijačková kuchařka,
praganda,
zabijackove recepty,
svíčková v bránici,
svíčková v bláně,
sekaná svíčková v bránici,
sekaná panenská svíčková,
svíčková panenka,
sekaná s panenskou svíčkovou,
panenská svíčková v sekané,
panenka v sekane,
zabijačkova sekana svičkova,
sekaná plněná svíčkovou,
panenská svíčková
Suroviny:
maso mleté,
svíčková hovězí,
bránice,
česnek,
praganda,
koření do mletého masa,
sádlo
Komentáře (21)
Možná se pletu, ale není to náhodou vykrojené z červené papriky??