Plněná kapsa

aja.g Kuchařka: aja.g

Mleté maso 3 názory

Suroviny

1 kg mletého masa
asi 2 dl mléka
1 PL Vegety
pepř
500 g drůbežích jater
50 g vlašských ořechů
100 g Nivy
hořčice
sůl
pepř
olej
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Mleté maso dáme do mísy, přilijeme mléko, přidáme Vegetu a koření a dobře propracujeme ve vláčnou hmotu. Necháme odpočinout v lednici.

  2. Játra pokrájíme na menší kousky, okořeníme a podusíme na oleji.

  3. Maso rozložíme na alobal nebo folii, navlhčíme vodou a válečkem rozválíme na stejnoměrně hrubý plát.

  4. Potřeme jemně hořčicí, na jednu polovinu navršíme játra, posypeme drcenými vlašáky a rozdrobenou Nivou.

  5. Druhou polovinu plátu "přehneme" přes náplň a dobře po celé délce uzavřeme zmáčknutím.

  6. Přendáme na velký kus alobalu a dobře zabalíme, aby nevytékala šťáva během pečení.

  7. Na plech nebo pekáček nalijeme asi 2 dl vody. Pečeme 1 hodinu při teplotě 180°C.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Plněná kapsa

  • aja.g aja.g(autorka receptu)

    cartman: moc děkuji za pochvalu.:-)

    Odpovědět

  • cartman cartman

    Nemelo chybu. pridal jsem na jemno nakrajenou cibuli a cesnek. K tomu bramborovou kasi a orestovanou zeleninu. Vrele doporucuji!

    Odpovědět

  • pipre pipre

    Zajímavý recept a chuťově si kapsu také umím představit. Líbí se mi to:yes:+

    Odpovědět

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: plněná kapsa plněné kapsy z masa plněná masová kapsa kapsa z mletého masa plněná kapsa z mletého masa vepřová kapsa s nivou kapsa plněná mletým masem plněná kapsa s nivou plněma íkapsa plněnákapsa kapsa z mletého kapsy plněné mletým masem kapsa plněná nivou kapsa plněná mleta kapsa krvave bramborove pyre plněné vepřové kapsy s nivou kapsy z mleteho masa plnene kapsy z mleteho masa sekaná plněná nivou

Zapomněl/a jsem heslo