Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 12 489 kJ / 2 985 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 240,00 g |
Tuky | 225,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 720 mg |
Sodík | 750 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 8. 11. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zabijačková panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YLG
Moje poznámka
Zabijačková panenka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/0YLG
Nejnovější recepty
Placičky z brambor a květáku
Přidáno před 1 hodinou
Letní melounový salát s okurkou
Přidáno před 3 hodinami
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Přidáno před 9 hodinami
Bábovka z cukety
Přidáno před 9 hodinami
Losos se žampiony a brokolici v asijské omáčce
Přidáno před 10 hodinami
Meruňková zmrzlina s tvarohem a toppingem
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Španělská polévka
Kajkajak před 1 hodinou
Jablečno-tvarohový cheesecake na plech
Terkat před 1 hodinou
Pečené krůtí stehno s cibulí
Limek před 1 hodinou
Hrníčková bublanina
zuzanaji před 3 hodinami
Banánové muffiny s čokoládou
brtna před 4 hodinami
Hovězí na divoko pro pamětníky
Jan Nemec před 4 hodinami
Tvarohová bublanina s ovocem
brtna před 5 hodinami
Křupavé wrapy z HF
rrobuluss před 5 hodinami
Chleba bez hnětení
HejMira před 5 hodinami
Plněné papriky
Vytvarnik před 5 hodinami
Tématické fráze:
zabijackova sekana,
zabijackova svickova,
sekaná svíčková,
panenska sekana,
zabijačková sekaná v bránici,
panenská svíčková sekaná,
zabijačková kuchařka,
praganda,
zabijackove recepty,
svíčková v bránici,
svíčková v bláně,
sekaná svíčková v bránici,
sekaná panenská svíčková,
svíčková panenka,
sekaná s panenskou svíčkovou,
panenská svíčková v sekané,
panenka v sekane,
zabijačkova sekana svičkova,
sekaná plněná svíčkovou,
panenská svíčková
Suroviny:
maso mleté,
svíčková hovězí,
bránice,
česnek,
praganda,
koření do mletého masa,
sádlo
Komentáře (21)
Možná se pletu, ale není to náhodou vykrojené z červené papriky??