Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 235 kJ / 534 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,77 g |
| Tuky | 22,29 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 5,80 g |
| Sůl | 12,90 g |
| Sacharidy | 75,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhané kuře s medovo - česnekovou omáčkou ( v pomalém hrnci )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVvW
Moje poznámka
Trhané kuře s medovo - česnekovou omáčkou ( v pomalém hrnci )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVvW
Nejnovější recepty
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 5 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 12 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno před 18 hodinami
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno před 20 hodinami
Losos na pomerančích z pánve
Přidáno před 21 hodinami
Pomazánky na jednohubky
Přidáno před 21 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuře s bílou paprikou v medově hořčičné šťávě
LucikG před 24 minutami
Špagety aglio e olio
DavikEvik před 36 minutami
Pečené maso
Anytram před 1 hodinou
Expresní svíčková na smetaně
DenisaS. před 1 hodinou
Vepřová plec na cibuli s růžičkovou kapustou
habis před 1 hodinou
Zapečené těstoviny s mletým masem
Vytvarnik před 2 hodinami
Panenka v sýrovém těstíčku
Sahula před 2 hodinami
Dobré bramborové knedlíky - podrobně
Priserka před 2 hodinami
Domácí česnečka
Milan68 před 2 hodinami
Vepřové výpečky II
DunkaStehlikova1975 před 3 hodinami
Tématické fráze:
trhané vepřové maso v pomalém hrnci,
trhané maso v pomalém hrnci,
trhane kureci maso,
trhane maso,
trhaná slepice,
kuře pečené v pomalém hrnci,
trhané vepřové maso,
trhané maso z pomalého hrnce,
trhane maso recepty,
recepty s hoisin omáčkou,
kuře v pomalém hrnci,
trhane maso v housce,
trhané kuřecí,
trhané maso s hoisin,
trhaná pečená slepice,
trhané maso hoisin,
trhane hovezi,
trhané maso recept,
trhané kuřecí v pomalém hrnci,
trhané maso recept v pomalém hrnci
Suroviny:
prsa kuřecí s kostí,
česnek,
med,
omáčka sojová,
ústřicová omáčka,
cibulka jarní,
olej,
vločky chilli,
solamyl,
sůl,
semínka sezamová
Komentáře (24)
Carne mechada po spanielsky znamená Prespikované mäso (nie trhané).
Kdyz prisli tzv. objevitele (Spanele), davali kusy zbyleho masa domorodcum, kteri nemajic noze a neznajic, jak maso jist, ho trhali rukou, proto maso trhane. Dodnes typicky pokrm v one zemi, pochopitelne jinak okoreneny, netrhany rukou, ale pomoci vidlicky, presne jak popisuje Andrea. Podava se vetsinou v kukuricne bulce, zvane arepa.