Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 235 kJ / 534 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,77 g |
| Tuky | 22,29 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 45 mg |
| Sodík | 5,80 g |
| Sůl | 12,90 g |
| Sacharidy | 75,28 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Trhané kuře s medovo - česnekovou omáčkou ( v pomalém hrnci )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVvW
Moje poznámka
Trhané kuře s medovo - česnekovou omáčkou ( v pomalém hrnci )
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nVvW
Nejnovější recepty
Domácí datlová pasta
Přidáno před 2 hodinami
Ořechová vosí hnízda podle Josefa Maršálka
Přidáno před 7 hodinami
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 22 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 23 hodinami
Neapolský salát
Přidáno 18. 12. 2025 12:37:40
Staročeský kuba
Přidáno 18. 12. 2025 12:01:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Výborný piškotový korpus na dorty
lenkadra před 9 minutami
Vanilkové rohlíčky
PetraLA před 1 hodinou
Perníčky podle Mišky Kuličky
Janinka1135 před 2 hodinami
Krůtí maso na kari se smetanou
josef.ridic před 2 hodinami
Rýžový nákyp
josef.ridic před 2 hodinami
Jablečný koláč našich babiček
[email protected] před 3 hodinami
Vepřové maso v mrkvi
RadmilaS před 5 hodinami
Koňakové řezy
janatka před 6 hodinami
Polévka s drožďovými noky
Vrbaska před 7 hodinami
Tématické fráze:
trhané vepřové maso v pomalém hrnci,
trhané maso v pomalém hrnci,
trhane kureci maso,
trhane maso,
trhaná slepice,
kuře pečené v pomalém hrnci,
trhané vepřové maso,
trhané maso z pomalého hrnce,
trhane maso recepty,
recepty s hoisin omáčkou,
kuře v pomalém hrnci,
trhane maso v housce,
trhané kuřecí,
trhané maso s hoisin,
trhaná pečená slepice,
trhané maso hoisin,
trhane hovezi,
trhané maso recept,
trhané kuřecí v pomalém hrnci,
trhané maso recept v pomalém hrnci
Suroviny:
prsa kuřecí s kostí,
česnek,
med,
omáčka sojová,
ústřicová omáčka,
cibulka jarní,
olej,
vločky chilli,
solamyl,
sůl,
semínka sezamová
Komentáře (24)
Carne mechada po spanielsky znamená Prespikované mäso (nie trhané).
Kdyz prisli tzv. objevitele (Spanele), davali kusy zbyleho masa domorodcum, kteri nemajic noze a neznajic, jak maso jist, ho trhali rukou, proto maso trhane. Dodnes typicky pokrm v one zemi, pochopitelne jinak okoreneny, netrhany rukou, ale pomoci vidlicky, presne jak popisuje Andrea. Podava se vetsinou v kukuricne bulce, zvane arepa.