Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 052 kJ / 729 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 76,18 g |
| Tuky | 36,74 g |
| Vláknina | 5,84 g |
| Cholesterol | 258 mg |
| Sodík | 2,24 g |
| Sůl | 5,73 g |
| Sacharidy | 22,16 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Er
Moje poznámka
Ďábelské toasty (Úplně nejchutnější na světě i co se pohledu týče)
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/77Er
Nejnovější recepty
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 5 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 7 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Belgické lanýže
Přidáno 15. 12. 2025 18:05:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 33 minutami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 55 minutami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 1 hodinou
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 1 hodinou
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 1 hodinou
Krkovička po staročesku
katadanisova11 před 1 hodinou
Perníčky,které jsou hned měkké
Noumik před 2 hodinami
Rajská omáčka s masovými kuličkami
Majka80 před 2 hodinami
Perníčky hned měkké pro děti vylepšené
Virtuous0112 před 3 hodinami
Dršťková polévka z hub
magdalenka před 4 hodinami
Tématické fráze:
utopenci v dabelské omáčce recept,
ty nejlepší a nejchutnější moučníky,
nejlepsi toasty,
nejchutnější jídla,
dábelské tousty,
nejlepší ďábelské tousty,
směs na topinky s masem a moravankou,
ďábelské tousty recept,
tousty z hověziho masa,
nejlepší utopenci na světě,
gothaj složení,
směs na dábelské tousty bez masa,
ďábelské tousty bez masa,
´dábelské tousty z hovězího masa,
nejchutnější jídlo,
ďábelské tousty ze salámu,
dábelské tousty složení,
masová směs na topinky s moravankou,
dabelsky toast,
nejchutnější utopenci
Suroviny:
maso hovězí,
salám gothaj,
moravanka,
olej,
cibule,
česnek,
kečup sladký,
hořčice,
feferonka,
omáčka worcesterová,
tabasco,
sůl,
pepř,
paprika sušená sladká,
chléb toustový máslový
Komentáře (12)
Nehodlám zde psát svůj životopis-ale co jsem na světě-tak bych dal za výborné jídlo takřka vše (tedy nešetřím!)Tento recept jsem získal před 40 lety od jednoho kuchaře z Prahy-a nehodlám na něm nic měnit.
Motto:(Tak jako je dané,že nejlepší steak je z argentinského býka-tak je dané,že nejlepší utopenec je z POCTIVÉHO špekáčku!No a cena obou?-diametrálně odlišná....).
Dnes ti už s tým argentínskym mäsom neplatí. Dnes to je Beef of Kobe.
Našťastie u nás je argentínske mäso prakticky denne čerstvé (nie mrazené) a tak mu stále dávame prednosť. Nie je to kvôli cene (cca 60 € a cca 90 € za 1 kg, cena sa pohybuje).
V raceptu nevidím nic světoborného i když věřím, že to může být dobré. Ten Gothaj bych tam taky nedal a česneku bych dal já asi víc.
A vůbec - když by bylo maso kvalitní, tak bych to ani nedusil, přidal jedno vejce a použil bych to na ty topinky jako tatarák (ovšem i bez ty Moravanky)
Tak jsem se dostal úplně někam jinam
A kombinace hovězího (200 kč za kilo) a gothaje (60 kč za kilo) mě osobně fakt nezaujme
Mimochodom, vy toto jedlo doma takto voláte ?