Ďábelské tousty

Svetlana Kuchařka: Svetlana

Zavařeniny 10 názorů

Suroviny

1 kg čerstvých paprik
1 kg rajčat
75 dkg cibule
2 hlávky česneku
1 DEKO bez semínek
1 čajová lžička pepře
8 ks feferonek
1 vepřová konzerva
2 konzervy luncheon meat
2 dl oleje
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Vše umlet na masovém strojku, 1 hodinu vařit - odpařit vodu.

  2. Plnit do sklenic, sterilovat 20 min při 80 st.

Poznámka

...samozřejmě, až "to" bude aktuální dodám foto...

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 32 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ďábelské tousty

  • Svetlana Svetlana(autorka receptu)

    ...díky za vyzkoušení, dělám to pořád, ale úplně jsem zapoměla, že tento receptík jsem sem dala...už je to pár let...:-)

    Odpovědět

  • sefrovka sefrovka

    tak jsem letos opět udělala a výborné. nedávám jenom na topinky, ale třeba i na bramborák.:-D:-D přidávám bod

    Odpovědět

  • karel karel(neregistrovaný)

    seknicek@seznam.czje to moc dobré dělám ji každy rok .vyborně se hodí do škvarkové pomazánky.

    Odpovědět

  • karel karel(neregistrovaný)

    je to moc dobré dělám ji každy rok .vyborně se hodí do škvarkové pomazánky.

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana(autorka receptu)

    lemet, DEKO máš tady - http://www.drogeriemartina.cz/ostatni/potraviny/os... - pepř mletý a normální klasická vepřovka - jo, ve vlastní šťávě...až to bude aktuální tak to vyzkoušej a věřím, že nebudeš zklamaná...;-)

    Odpovědět

  • lemeL lemeL

    Můžu se zeptat, kde seženu to DEKO a co to vlastně je? A ta vepřová konzerva má být ve vlastní šťávě? Ten pepř má být celý nebo mletý? Asi to udělám, ale jen z poloviční dávky.

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana(autorka receptu)

    Jani, ty suroviny do těch ďábelských toustů jenom krájíš?:-O Jak se ti to potom maže na topinky? Já mám z toho vlastně po udělání takovou hodně pikantní, hodně jemnou "paštiku". Tady na té fotečce - mimochodem krásné - jsou vidět hodně velké kousky použitých ingrediencí.

    Odpovědět

  • Svetlana Svetlana(autorka receptu)

    Hani, když to spočítáš dohromady, tak to je víc než 4 kg surovin. My máme rádi ostřejší tousty, ale ono si to každý asi přichutí podle sebe. Za vyzkoušení to ale opravdu stojí.:-)

    Odpovědět

  • HankaPu HankaPu

    Tohle určitě vyzkouším, až bude ssezona, ale není to moc pálivý s těma feferonkama:-?:-):-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Mám stejný recept a je moc dobré. Jen jak píšeš, teď to není aktuální kvůli cenám paprik a rajčat, ale rozhodně doporučuji!:yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: tousty recepty dabelske toasty domácí tousty cuketové tousty tousty na topinky zeleninové tousty na topinky recept na tousty tousty recept tousty z cukety zeleninové tousty masové tousty recept na domácí tousty domaci tousty na topinky směs na ďábelské tousty tousty ďábelské tousty recept na topinky domácí tousty recepty ďábelské toasty recept toasty recept masove tousty sterilovane