Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 127 kJ / 1 225 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,91 g |
| Tuky | 48,14 g |
| Vláknina | 21,36 g |
| Cholesterol | 513 mg |
| Sodík | 1,36 g |
| Sůl | 3,14 g |
| Sacharidy | 98,15 g |
Postup přípravy
1/3 baklažánov, 1/3 paradajkovej zmesi, ½ tvarohu,1/3 baklažánov, 1/3 paradajkovej zmesi, ½ tvarohu, 1/3 baklažánov, 1/3 paradajkovej zmesi, nahrubo strúhaný syr Krok 4: V rúre pri 180°C zapekáme cca 30-40min.
Zveřejněno 24. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Lilkový pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VywW
Moje poznámka
Lilkový pekáč
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VywW
Nejnovější recepty
Pšenično - žitné sádlové pečivo
Přidáno před 8 hodinami
Nepečené Lotus kuličky
Přidáno před 13 hodinami
Burizonové kuličky
Přidáno před 14 hodinami
Vepřové nudličky na pórku s česnekem
Přidáno před 14 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 15 hodinami
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno 15. 12. 2025 18:22:09
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pikantní pečená kuřecí křídla
petrp před 5 hodinami
Kuře na paprice (i pro začátečníky)
Patoja před 5 hodinami
Rakvičkové jednohubky bez amonia
JanaK24 před 7 hodinami
Nejlepší marokánky
veronikatun před 7 hodinami
Máslový krém na vánoční cukroví
Hanka112 před 7 hodinami
Pravý vajíčkový salát podle ČSN
dedektonik před 8 hodinami
Pařížské tyčinky od maminky
KralicekZ před 8 hodinami
Mrkvovo-sýrové placky (vhodné i pro diabetiky)
Wikki před 8 hodinami
Drožďová pomazánka s vločkami
magdalenka před 9 hodinami
Bezlepková vánoční štola
mirka3 před 9 hodinami
Tématické fráze:
top recepty s lilkem,
lilkovyborek,
recepty s lilkem,
vareni na markize-recepty,
recept s lilkem do pekáče
Suroviny:
lilek,
rajče loupané,
tvaroh,
česnek,
koření oregáno,
sůl,
sýr tvrdý,
vejce,
mouka hladká,
strouhanka
Komentáře (4)
A baklažán treba nechať "potiť"