Suroviny pro 2 porce
2porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 895 kJ / 692 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,86 g |
Tuky | 3,62 g |
Vláknina | 96,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 645 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 94,60 g |
Postup přípravy
Přílohu si dá každý dle své chuti.
Zveřejněno 13. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kuře na bažantí způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QqVY
Moje poznámka
Kuře na bažantí způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QqVY
Nejnovější recepty
Pečené kuře na paprice
Přidáno před 56 minutami
Pomazánka z červené řepy
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí orzo
Přidáno 4. 9. 2025 06:01:01
Kuřecí nudličky se zeleninou a houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:18:50
Vepřové nudličky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:14:53
Flíčky s lesními houbami
Přidáno 3. 9. 2025 21:10:59
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Helenské rohlíky
Tynaja před 1 hodinou
Zeleninové lečo na zimu
janatka před 1 hodinou
Segedínský guláš
Kajkajak před 6 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
Mistrova před 9 hodinami
Špaldový chléb rychlý, bez hnětení, v troubě
LucieZKoprivnice před 12 hodinami
Povidla pečená v troubě
Zuza1985 před 13 hodinami
Kedlubnová nebo květáková mléčná polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Krůtí roštěná
Diviska87 před 14 hodinami
Rajčatový protlak
douver před 14 hodinami
Tématické fráze:
kuře na způsob bažanta,
bažantí maso,
kuřecí čtvrtky ala bažant,
kuře na spusob a bazanty,
bazanti kuřecí prsa,
bazanti kurata,
bazanti kurata,
kuře ala bažant s pivem,
kure ala francie,
kuře ala bažant na černém pivu,
na bažantí způsob,
kuřecí alá bažanta,
recept na kure na zpusob bazanta,
recept aby nebylo kure suche,
krůtí maso na způsob bažanta,
jak pect kuře aby nebylo suchy,
bažantí maso recept,
nejlepší recept na bažanta
Suroviny:
kuře čtvrtky,
cibule,
česnek,
celer řapíkatý,
rozmarýn,
sůl,
koření,
bobkový list,
slanina,
pivo černé
Komentáře (9)
V tomto případě, pokud se drůbeží maso peče v kožuchu, tak je to asi jedno...