Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 36 864 kJ / 8 811 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 155,49 g |
| Tuky | 374,35 g |
| Vláknina | 9,10 g |
| Cholesterol | 3,76 g |
| Sodík | 1,34 g |
| Sůl | 3,13 g |
| Sacharidy | 1 169,77 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 8. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Větrníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZY6
Moje poznámka
Větrníčky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PZY6
Nejnovější recepty
Cuketa na kari a česneku s nakládanou červenou paprikou
Přidáno před 11 hodinami
Belgické lanýže
Přidáno před 12 hodinami
Nejlepší plněné perníčky
Přidáno před 13 hodinami
Ořechové šuhajdy
Přidáno před 13 hodinami
Cottage pie - pečená kaše s masovou směsí
Přidáno před 15 hodinami
Vinná klobáska v kabátku
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zdravý makový koláč
Janicee před 7 hodinami
Tradiční linecké cukroví
kamila.k před 9 hodinami
Pochoutkový salát retro (podle ČSN z roku 1976)
vladhn před 9 hodinami
Čokoládové crinkles s bílým kabátkem
Pajafaja před 10 hodinami
Košíčky plněné ořechovou náplní
marhau před 10 hodinami
Tvarohová štola
[email protected] před 11 hodinami
Vanilkové rohlíčky
Libotovska před 12 hodinami
Koňakové košíčky
kvetka před 12 hodinami
Hovězí polévka
Kajkajak před 13 hodinami
Nejlepší marokánky
Lada008 před 14 hodinami
Tématické fráze:
větrníky recept,
větrníky,
malé větrníčky,
recept na vetrniky,
karamelová poleva na větrníky,
poleva na venecky,
krém do větrníčků,
poleva na větrníky,
karamelová poleva,
mimibazar recepty,
karamelový krém do větrníku,
větrníčky s vanilkovým krémem,
recept větrníky,
větrníčky s krémem,
krem na vetrniky,
recepty na vetrniky,
větrníky recepty,
náplň do větrníku,
karamelova napln do vetrniku,
karamelové větrníky
Suroviny:
voda,
mouka hladká,
tuk hera,
vejce,
bílek,
sůl,
cukr moučkový,
mléko,
rum,
pudink vanilkový,
žloutek,
máslo,
smetana ke šlehání,
máslo,
cukr písek,
pudink vanilkový,
cukr moučkový,
žloutek,
cukr vanilkový,
cukr moučkový,
cukr písek,
mléko
Komentáře (44)
Patrně jste to přepískla - spálila a už jste asi vyrobila základ pro kulér...
Profíci používají fondán (stejný jako na věnečky) obarvený právě kulérem
Mohu-li poradit, pro domácí přípravu je lepší tady tento rcphttp://www.toprecepty.cz/recept/32350-bozske-karam... a je to skoro jako Větrníky - socialistické
Tonda - u Papriky závidící