Postup přípravy
Zveřejněno 9. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Divoká kachní prsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxl7
Moje poznámka
Divoká kachní prsa
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/nxl7
Nejnovější recepty
Extra pistáciový Paris-Brest podle Heleny Fléglové
Přidáno před 7 hodinami
Bezlepkové rohlíčky
Přidáno před 10 hodinami
Krkovice na černém pivu se zeleninou a nivovou přikrývkou
Přidáno před 10 hodinami
Éclair Tiramisu podle Heleny Fléglové
Přidáno před 11 hodinami
Vánoční vídeňské dortíčky
Přidáno před 20 hodinami
Čokoládová kolečka s mandlemi
Přidáno 27. 11. 2025 16:00:02
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Zelný salát s pomerančem
Limek před 6 minutami
Borůvkový koláč s tvarohem
Rennna před 17 minutami
Dýňový koláč
[email protected] před 1 hodinou
„Žitné“ rohlíky s omládkem
magdalenka před 2 hodinami
Domácí houskový knedlík
Maestra před 3 hodinami
Štrúdlíci ze zakysané smetany
lecho před 4 hodinami
Čokoládové slzičky
malaneta před 5 hodinami
Květákový mozeček s bramborami z jedné pánve
Filomenka před 5 hodinami
Valašské frgály
Radimjumbo před 6 hodinami
Tématické fráze:
kachní prsa,
divoká kachna recepty,
kachni prsa recept,
divoká kachna recept,
prsíčka z divoké kachny,
kachní prsa recepty,
vaření a recepty divoká kachna,
kachní prsíčka,
recepty kachní prsa,
divoká kachní prsíčka,
kachní prsíčka z divoké kachny,
divoka husa recept,
kachní prsíčka recept,
divoka kachna,
divoka kachna prsicka,
jak upéct kachnu,
recept kachni prsa,
recept divoká kachna,
recept na kachní prsa,
divoka husa recepty
Suroviny:
prsa kachní,
slanina anglická,
koření divočina,
máslo,
tymián,
majoránka,
víno červené suché,
sůl,
sádlo
Komentáře (16)
Eli, ani se Dominikovi nedivím, že je měl rád, spíš se divím, že už je nejí
Elizo - znám mnoho lidí, kteří knedlík neumí a každý jejich pokus je dosti kreativní - nemyslím, že vaření knedlíků je něco snadného - ono uvařit nadýchaný, kulatý, neprasklý knedlík je veliké umění, nemluvě o bramborových, vídeňských, bavorských ... Trochu soudnosti prosím
A z knedlíků si nic nedělej, ty mě osobně vaří máma do mrazáku nebo je kupuju. Pro mě je vaření kreativní činnost a co je s odpuštěním kreativního na obyčejném knedlíku?