Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 812 kJ / 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,99 g |
Tuky | 1,47 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 36,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noQ4
Moje poznámka
Krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noQ4
Nejnovější recepty
Placičky z tresky a hrášku
Přidáno před 17 minutami
Koláčky s hruškovými povidly
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová buchta s čokoládou Margot
Přidáno před 10 hodinami
Nepečená roláda s kiwi
Přidáno před 10 hodinami
Jemná buchta s mletým mákem
Přidáno před 10 hodinami
Květákové karí placičky
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bublanina II
Frana74 před 1 hodinou
Řezy se zakyskou
Koffi před 2 hodinami
Bábovka...
Marcela0123 před 2 hodinami
Plovdivské maso
Barunka1 před 4 hodinami
Pohanková pomazánka se sušenými rajčaty a pažitkou
Lucille před 4 hodinami
Blesková šlehačková bábovka
kajapece13 před 4 hodinami
Kuskusový salát s cuketou
AndreaAbb před 4 hodinami
Africké kuře
Hypnos před 4 hodinami
Šťouchané brambory
Benetka před 4 hodinami
Kuřecí prsa Kung pao s mandlemi
Severynka před 5 hodinami
Tématické fráze:
nálev na krkovici,
recept na krkovičku,
recept krkovice na cibuli,
recepty z cibule,
krkovice na cibuli,
krkovičku povařit,
raklama na pizza,
koření rojík,
recept na podušenou krkovičku,
příliš sladké maso
Suroviny:
krkovice vepřová,
koření svařák,
sůl,
voda,
máslo,
cukr třtinový,
cibule,
voda,
šťáva limetková,
omáčka sojová sladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (10)
duchacek:
MarcelaPa:Marcelko,já jsem to koření dostala společně s kalendářema a nevěděla jsem,co s ním,protože nám svařák,jako takový nechutná
Ivana Ch:Ivanko,budu ráda,jestli vyzkoušíš
Děkuji Všem za zájem