Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 812 kJ / 194 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,99 g |
Tuky | 1,47 g |
Vláknina | 13,80 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 1,79 g |
Sůl | 4,20 g |
Sacharidy | 36,91 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 24. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noQ4
Moje poznámka
Krkovice ve svařáčku,s podušenou cibulí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/noQ4
Nejnovější recepty
Cuketová pomazánka
Přidáno před 2 hodinami
Vepřová pečeně se švestkami
Přidáno před 4 hodinami
Avokádová pomazánka
Přidáno před 19 hodinami
Belgické vafle
Přidáno 21. 8. 2025 12:30:38
Americké cookies s borůvkami
Přidáno 21. 8. 2025 09:05:02
Quiche inspirovaný Herbářem
Přidáno 21. 8. 2025 08:27:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tradiční špagety Carbonara
Styliane před 11 minutami
Plněné papriky
Rebeca před 12 minutami
Kuřecí nudličky na mrkvi s pórkem
wimra před 1 hodinou
Ptáčky plněné nivou s houbovou omáčkou
Aleister před 1 hodinou
Koprová omáčka
Elis_131 před 2 hodinami
Tvarohová bábovka (vláčná)
Mafia před 2 hodinami
Kuřecí na liškách a tymiánu
Piedra před 2 hodinami
Strouhaný koláč
Sarka531 před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
Hannah64 před 2 hodinami
Cuketové brownies
verisek08 před 5 hodinami
Tématické fráze:
nálev na krkovici,
recept na krkovičku,
recept krkovice na cibuli,
recepty z cibule,
krkovice na cibuli,
krkovičku povařit,
raklama na pizza,
koření rojík,
recept na podušenou krkovičku,
příliš sladké maso
Suroviny:
krkovice vepřová,
koření svařák,
sůl,
voda,
máslo,
cukr třtinový,
cibule,
voda,
šťáva limetková,
omáčka sojová sladká,
sůl,
pepř mletý
Komentáře (11)
duchacek:
MarcelaPa:Marcelko,já jsem to koření dostala společně s kalendářema a nevěděla jsem,co s ním,protože nám svařák,jako takový nechutná
Ivana Ch:Ivanko,budu ráda,jestli vyzkoušíš
Děkuji Všem za zájem