Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 143 kJ / 34 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 0,17 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 6,30 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 9. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rizoto v hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvgA
Moje poznámka
Rizoto v hrnci
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvgA
Nejnovější recepty
Bulgur s cuketou, mrkví, fazolkami a hráškem
Přidáno před 6 hodinami
Zapečené brambory s krkovicí podle Pepy Nemravy
Přidáno před 11 hodinami
Zdravý cuketový nákyp
Přidáno před 11 hodinami
Dalgona sušenky
Přidáno před 12 hodinami
Hovězí kostky po znojemsku
Přidáno 8. 7. 2025 13:32
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno 8. 7. 2025 08:55
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí medailonky v bramborovo-sýrovém těstíčku
Sahula před 36 minutami
Borůvkový táč
PavelR před 1 hodinou
Mleté řízky s Hermelínem v pivním těstíčku
Sahula před 1 hodinou
Kuře, brambory a kysané zelí v remosce
Legoun před 1 hodinou
Hermelín s houbami
Sahula před 1 hodinou
Jablečno-rybízový koláč
svidrnochovas@seznam.cz před 1 hodinou
Moc dobré naložené kuřecí maso
lunav1 před 2 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Ajisek před 3 hodinami
Banánová bábovka
Noumik před 3 hodinami
Rybízový sirup
gasli před 4 hodinami
Tématické fráze:
rizoto recept,
rizoto,
jak uvařit rizoto,
recept rizoto,
rizoto s lunchmeatem,
rizoto z lunchmeatu,
dušené rizoto,
rizoto v tlakovém hrnci,
recepty rizoto,
rizoto z vařeného masa,
rizoto z pečeného masa,
rizoto s lunchmeat,
lunchmeat recept,
lunchmeat recepty,
rizoto s vepřovou konzervou,
rizoto v pomalém hrnci,
rizoto lunchmeat,
rizoto ze zbytků masa,
lunchmeat s rýží,
rizoto-recept
Suroviny:
rýže,
lunchmeat,
směs zeleninová mražená,
cibule,
sůl,
paprika čerstvá červená
Komentáře (17)
Elizo, když si porovnáte fotky, je jasné,že má Mirca pravdu. Není to detail nějaké rýže,ale přiblížené "riz-otto."
Colombo, to Ti neprošlo.
Vařila jsem například kuřecí maso plněné syrečkem a věděla jsem, že by bylo možné dát fotky stejného jídla k dalším dvěma - v podstatě stejným - receptům. Neudělala jsem to a předpokládám, že by to neudělala většina...
Předchozí komentář jsem asi špatně formulovala.