Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 944 kJ / 226 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,00 g |
Tuky | 6,40 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 104 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 1. 7. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Maso na čínský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgB8
Moje poznámka
Maso na čínský způsob
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vgB8
Nejnovější recepty
Jedlé balíky slámy
Přidáno před 5 hodinami
Šátečky z listového těsta plněné tvarohem
Přidáno před 15 hodinami
Pohanková kaše s tofu
Přidáno před 17 hodinami
Kakaová pěna s tvarohem
Přidáno před 20 hodinami
Vanilkový máslový korpus
Přidáno před 23 hodinami
Květákové karbanátky s mozzarellou
Přidáno 21. 10. 2025 11:35:44
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Fazolková polévka
Kajkajak před 21 minutami
Francouzský hruškový koláč
KrisZaezemi před 24 minutami
Nivová bašta
Martina Fliegerova před 45 minutami
Babiččina bramboračka
Renata13.8 před 2 hodinami
Kančí se šípkovou podle Romana Vaňka
LukasPlesl před 2 hodinami
Kuřecí salát s jogurtem
ZboSy před 3 hodinami
Tilapie pečená s bramborami
nikkyshade před 5 hodinami
Jablečný koláč
Silvie.Gemini před 6 hodinami
Nejlepší vyprošťovací česnečka
Vanous.lukas před 15 hodinami
Kuřecí polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Tématické fráze:
kuřecí maso na čínský způsob,
čínské maso,
vepřové na čínský způsob,
cinske recepty z veproveho masa,
thajská kuchyně recepty,
masonacinskyzpusob,
kuřecí a vepřové maso na čínský způsob,
jak upravit vepřové maso,
vepřové maso na thajský způsob,
hovězí na čínský způsob,
thajské závitky,
cinska kucharka,
jak upravit kureci maso,
kuřecí maso na způsob číny,
čína s arašídami,
jak upravit sojové maso,
maso na čínský,
kuřecí na thajský způsob,
čínská masová směs,
rýže na čínský způsob
Suroviny:
maso vepřové,
rýže,
omáčka sojová,
solamyl,
arašídy,
tuk
Komentáře (4)