Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapékané brambory v alobalu

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

marbene marbene

Snadný

Doba přípravy 90 min Doba přípravy: 90 min

90 min (90 min příprava)

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Do brambor uděláme zářezy a vyplníme je ingrediencemi a polijeme smetanou. Krok 2: Pečeme zakryté alobalem při 190°C do změknutí brambor. Krok 3: Potom je posypeme sýrem a necháme sýr dobře roztavit. Čas pečení je individuální dle velikosti brambor.

Zveřejněno 29. 11. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o02z

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/o02z

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (25)

Komentáře jsou řazeny od nejnovějších. Odpovědi k nim se zobrazují od nejstarších.

marbene: Si vďačný stravník, teba by mal každý kuchár rád. ;-)

tejaja:Mně chutná všechno i když na to nevypadám.

marbene: ok, to je v poriadku. ;-) Na takéto zapekané jedlá mám radšej kyslú smotanu ako sladkú, ale je to asi vec chuti každého. Vyskúšaj a uvidíš, čo ti bude viac chutiť. ;-)

tejaja:Je pravda,že je lepší ten sýr nasypat až ke konci a nechat ho jen roztavit.Díky za připomínku,určitě bych to příště udělala zase tak,jak jsem to dělala.Recept jsem poopravila.Příště to zkusím taky s tou zakysankou.

Piekla som cca 35 min zakryté, až potom som poliala kyslou smotanou a posypala syrom a zapiekla. Nikdy neposypujem syrom nič hneď na začiatku. ;-)

Mňamka;-)už je tu také po několikáté:-S

Recept je možná chutný, ale jen mě zaráží, že se mají posypat sýrem brambory na začátku a péct hodinu při 190°C. Vždyť ten sýr se musí spálit. Nebo se pletu?

marbene: tak fotku tvé německé kamarádky jsem odstranila, bohužel, jinak to nešlo.

marbene: Ty skutečně nechápeš, že celou dobu jsi upozorňována na to, že jde o fotky, které jsi zkopírovala z cizího webu bez svolení? Nejde o psaný text, nýbrž o fotografie, které podléhají autorskému právu. Upozornění je napsáno i u vkládání fotografií k receptu.
"Fotografie nesmí porušovat autorská práva jiných osob" - jest tam napsáno, chápeš????

marbene: ještě pořád jsi nám nevysvětlila, co jakoby fotografie tvé kamarádky dělá na německém webu? Na jiné vysvětlení nečekám...

ivulinka:Tak když tě to potěší,klíďo píďo.Aspoň bude mít dušička klid.

ivulinka: Víš mě stačí čeština.Ve škole jsem měla z němčiny 3.Ale je možnost si stánku přelořit.No je možný,že ten recept najdeš i na webu Anglie.Zdar.

pravda:recept může být cizí,ale foto by mělo být vlastní:-K

marbene: a ještě se tě zeptám: copak je tak těžké takové brambory o víkendu uvařit a nafotit, to tě stojí za to courat po netu a používat cizí fotky?

marbene: fotky, které nejsou tvé, prosím, odstraň, pokud na ně ovšem nemáš svolení od autora a to si myslím, že na tuhle asi ne, když je z německého webu:-! Pokud to neuděláš ty, udělám to já;-)

zizala:To si myslíš,že jsem tak chudá,abych měla jenom jeden talíř?No hlavně,že ty tvoje jsou vlastní.

marbene: Tady přece vůbec nejde o recepty, ale o fotky:-! a ty se smí dávat jen vlastní.

Ještě chci dodat,že na tom není nic špatného,když se sem vloží nějaký ozkoušený recept,třeba z nějaké kuchařky nebo od někoho známého.

ivulinka: Asi si myslela, že s drzostí všude prorazí a tady narazila ;-):-)) Koukni na ostatní fotky - pokaždé jiný talíř :-/

marbene: takže ty tvrdíš, že fotky jsou kámošky? Tak jak nám vysvětlíš, že jsem je našla i na německém webu? Ona je z Německa, nebo se nás tu snažíš opít rohlíkem?
http://s-paradieserl.jimdo.com/rezepte/

Jestli jsi to dobře četla,tak jsem psala,že to je od kamarádky a ne moje.

marbene: Porušuješ tím pravidla Topreceptů. :-)) Nejlepší obrana je útok, že?:no:

No kámošce to rozhodně nevadí,tak co se rozčiluješ.Recept vypadá dobře,tak jsem ho sem dala.Co je na tom špatnýho.A ty ostatní recepty jsou od maminky a ta s počítačem neumí.Hlavně,že ty tvoje jsou vlastní,což můžu taky pochybovat.:-?

Už jsi tu zaregistrovaná dost dlouho, abys věděla, že cizí fotkky sem nedávají. Ostatně ani fotky dalších tvých receptů zřejmě nejsou tvé, že?:-//

Tématické fráze:
zapečené brambory v alobalu, zapečená brambora v alobalu, brambory v alobalu, brambory pečené v alobalu, brambora zapečena, prokládané brambory s rozmarýnem, nejlepší recepty z brambor v alobalu, zapékané brambory v alobalu s masem a klobásou, zapecene brambory v alobalu s masem, brambory s klobásou v alobalu, zapečený brambor v alobalu, mnamka z brambor, zapecene brambory ze zakysankou, jak dlouho zapekat brambory pečené v alobalu, zapékané brambory, brambory a klobása v alobalu, zapékané brambory recept, recepty v alobalu, brambory c alobalu, recepty na zapékání

Suroviny:
brambory, salám, sýr, cibulka jarní, sýr strouhaný, smetana

Naposledy jste si prohlédli

Zapoj se do programu Foodie! Sbírej body za své aktivity. Body pak proměníš za skvělé odměny. Bez zapojení nemůžeš dostat body za přidání fotografie.
Zapojit se

Přidat fotografie receptu