Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 078 kJ / 1 931 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,10 g |
| Tuky | 156,09 g |
| Vláknina | 0,98 g |
| Cholesterol | 559 mg |
| Sodík | 3,30 g |
| Sůl | 8,21 g |
| Sacharidy | 20,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Troubu jsem si dala vyhřát na 170°C. 2 remekiny o průměru 9 cm jsem si vymazala máslem.
Krok 2: V míse jsem pomocí šlehače smíchala všechny ingredience až na vejce. Až byla směs hladká, přidala jsem vejce, pepř a jen špetku soli (možná ani není třeba, sýr je slaný dost). Směs jsem rozdělila do misek a nechala péct 25 minut.
Krok 3: Poté jsem misky vytáhla a nechala soufflé na prkénku asi 15 minut klesnout a zchladnout.
Krok 4: Soufflé jsem vyklopila na plech vyložený pečícím papírem, rozdělila na ně zbytek parmezánu a dopřála jim dalších 10 minut v troubě.
Zveřejněno 29. 11. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Ricottové soufflé s parmazánem a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/no54
Moje poznámka
Ricottové soufflé s parmazánem a bylinkami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/no54
Nejnovější recepty
Grinchův elixír
Přidáno před 13 hodinami
Mleté karbanátky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 17 hodinami
Fíkové kostky
Přidáno před 17 hodinami
Kuřecí prsa ve slanině a nízkosacharidový salát (vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 17 hodinami
Salát Emerald
Přidáno před 19 hodinami
Kuličky kumquat
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kapří hranolky
loing před 8 hodinami
Medvědí tlapky
hoopoo před 8 hodinami
Čokoládová poleva z kakaa
Eva11 před 8 hodinami
Banánky ze strojku
Vilik před 8 hodinami
Kokosová vosí hnízda
Evculina84 před 9 hodinami
Těstovinový salát Vltavín
Jan Nemec před 10 hodinami
Nejlepší marokánky
Petruse2503 před 10 hodinami
Nejlepší vaječný koňak
jana.r před 10 hodinami
Svíčková na smetaně
Sirael před 11 hodinami
Tématické fráze:
souffle recepty,
ricottové suflé,
recepty z ricot,
ricotové krokety,
slané suflé,
lasagne con salmone affumicato,
souffle ingredience,
misky na souffle,
spadnutí těsta,
top moravia slehac,
sufle s parmazanem dalsi recepty?,
soufflé misky
Suroviny:
sýr ricotta,
sýr gran moravia,
tymián čerstvý,
rozmarýn,
bazalka čerstvá,
nať petrželová,
česnek,
vejce,
pepř,
sůl,
sýr parmazán strouhaný,
máslo
Komentáře (5)
Vždyť tím vlastně popíráš pravý účel suflé - nadýchané suflé se ihned konzumuje, zahorka, aby nespadlo