Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 561 kJ / 2 524 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,08 g |
Tuky | 230,57 g |
Vláknina | 4,20 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 2,49 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 8,24 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Kapr po uzenářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wV88
Moje poznámka
Kapr po uzenářsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/wV88
Nejnovější recepty
Pizza Valencia
Přidáno před 2 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 6 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno před 21 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno 1. 5. 2025 06:19
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno 1. 5. 2025 04:28
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 29 minutami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 46 minutami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 2 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 2 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 3 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 3 hodinami
Buchta se zakysanou smetanou
Panova před 3 hodinami
Drůbková polévka
Kajkajak před 5 hodinami
Vepřové na smetaně s mrkví a hráškem
RenataMaresova před 6 hodinami
Vepřová plec pečená pomalu společně s bramborami a mrkví
Lastovia před 6 hodinami
Tématické fráze:
jak naložit kapra,
nakládání kapra,
příprava kapra,
recepty na přípravu kapra,
jak udit kapra,
nakládání špeku na uzení,
jak naložit špek na uzení,
udime kapra,
jak nalozit spek,
kapr na uzení,
kapr na špeku,
jak na to uzený kapr,
kapr filety,
kapr recepty,
udit kapra,
recept na přípravu kapra,
jak udit špek,
nalozit kapra,
kapr příprava,
recepty z kapra
Suroviny:
filet z kapra,
slanina,
špek,
sádlo,
chléb,
cibule,
sůl,
paprika sušená sladká,
kmín celý,
zázvor mletý,
koriandr,
česnek,
pečící papír
Komentáře (5)