Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 780 kJ / 903 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 25,47 g |
Tuky | 19,95 g |
Vláknina | 1,60 g |
Cholesterol | 641 mg |
Sodík | 258 mg |
Sůl | 0,54 g |
Sacharidy | 154,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šišmáky od Alči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8Pp
Moje poznámka
Šišmáky od Alči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8Pp
Nejnovější recepty
Gravlax vejce
Přidáno před 8 hodinami
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno před 17 hodinami
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 21 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 23 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí větrníky
Nanina před 6 hodinami
Litý perník
Lenka Sedlackova před 8 hodinami
Pomazánka z červené řepy s křenem
monyss před 8 hodinami
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
káťa před 9 hodinami
Hokaido pomazánka s Cottage sýrem
gabrus před 9 hodinami
Rajská omáčka
Nikki1 před 9 hodinami
Čočka na kyselo
ivankavlastik77 před 9 hodinami
Banánová bábovka
Weer8 před 10 hodinami
Pomazánka z vepřové konzervy
RabaRoman před 10 hodinami
Povidlové šátečky bez kynutí
Hahan před 11 hodinami
Tématické fráze:
sismak pecivo,
jak upéct šišmáky,
receptyodalci,
tvarohove rezy od alci,
šišmáčky,
pečivo šišmáky recepty,
pečivo šišmáky recepty,
moučník šišmák,
recept:šišmák,
šišmánky,
jméno šišmák,
sismaky ořechové cukroví,
placky z bílků,
šišmáky cukroví recepty,
meruňkové mřížkové pečivo,
recepty od alči,
sneci bilek 15 dkg mouckoveho cukru,
alci dortiky,
cukroví šišmáky,
pečivo šišmák recept
Suroviny:
droždí,
žloutek,
mléko,
tuk hera,
mouka hladká,
mouka hrubá,
bílek,
cukr krupice,
ořechy mleté,
mák mletý,
cukr moučkový
Komentáře (10)
K receptu bych doplnil: šneci se odkrajují z roládky (dobře se to dělá strunou) na 2cm špalíky. Na plechu je není potřeba moc formovat, oni se už pečením porovnají sami
Těsto se NENECHÁVÁ kynout..., a já peču při 200°C do růžova.