Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 780 kJ / 903 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,47 g |
| Tuky | 19,95 g |
| Vláknina | 1,60 g |
| Cholesterol | 641 mg |
| Sodík | 258 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 154,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šišmáky od Alči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8Pp
Moje poznámka
Šišmáky od Alči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8Pp
Nejnovější recepty
Šťavnatí švábi
Přidáno před 10 hodinami
Těstoviny zapečené s brokolicí a šunkou
Přidáno před 13 hodinami
Kapustová polévka s houbami
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka z pečeného česneku a špetky parmazánu
Přidáno před 18 hodinami
Boloňská čočková omáčka
Přidáno před 19 hodinami
Domácí qurrito z HF
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sumec keříčkovec na kmínu
Kajkajak před 2 hodinami
Dršťková polévka
Sahula před 3 hodinami
Dršťková polévka z jižní Moravy
Sahula před 3 hodinami
Kuřecí kousky v zakysané smetaně s česnekem
MarketaAn před 3 hodinami
Škvarkový koláč (placky)
Merylas před 5 hodinami
Indický Naan chléb
Vinka před 6 hodinami
Krupicová kaše
Roobass před 8 hodinami
Hraběnčiny výborné řezy
Nanina před 8 hodinami
Pikantní zeleninovo-těstovinový salát
Jan Nemec před 9 hodinami
Kuře na kari s jablky
hajibuni před 9 hodinami
Tématické fráze:
sismak pecivo,
jak upéct šišmáky,
receptyodalci,
tvarohove rezy od alci,
šišmáčky,
pečivo šišmáky recepty,
pečivo šišmáky recepty,
moučník šišmák,
recept:šišmák,
šišmánky,
jméno šišmák,
sismaky ořechové cukroví,
placky z bílků,
šišmáky cukroví recepty,
meruňkové mřížkové pečivo,
recepty od alči,
sneci bilek 15 dkg mouckoveho cukru,
alci dortiky,
cukroví šišmáky,
pečivo šišmák recept
Suroviny:
droždí,
žloutek,
mléko,
tuk hera,
mouka hladká,
mouka hrubá,
bílek,
cukr krupice,
ořechy mleté,
mák mletý,
cukr moučkový
Komentáře (13)
K receptu bych doplnil: šneci se odkrajují z roládky (dobře se to dělá strunou) na 2cm špalíky. Na plechu je není potřeba moc formovat, oni se už pečením porovnají sami
Těsto se NENECHÁVÁ kynout..., a já peču při 200°C do růžova.