Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 780 kJ / 903 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 25,47 g |
| Tuky | 19,95 g |
| Vláknina | 1,60 g |
| Cholesterol | 641 mg |
| Sodík | 258 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 154,70 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 12. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Šišmáky od Alči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8Pp
Moje poznámka
Šišmáky od Alči
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/p8Pp
Nejnovější recepty
Piškotové nepečené šišky
Přidáno před 11 hodinami
Vanilkové pralinky
Přidáno před 12 hodinami
Neapolský salát
Přidáno před 14 hodinami
Staročeský kuba
Přidáno před 15 hodinami
Hrachová polévka s krutony
Přidáno před 16 hodinami
Marinovaná kuřecí játra v omáčce se zeleninou
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kokosky
veveruska73 před 4 hodinami
Rumové kuličky z tatranek
Petik05 před 5 hodinami
Vánoční cukroví - křehké vanilkové rohlíčky
Danakoukolova před 7 hodinami
Išelské cukroví
Danakoukolova před 7 hodinami
Vosí hnízda
RNiklova před 7 hodinami
Jednohubky s pomazánkou z červené řepy
BinaSa před 7 hodinami
Vánočka Moniky Absolonové
Iricek před 7 hodinami
Hrášková polévka - jednoduše
jitkahot před 8 hodinami
Znojemská omáčka s vepřovým masem
TetianaCherneha před 8 hodinami
Nejlepší marokánky
H33inrich před 8 hodinami
Tématické fráze:
sismak pecivo,
jak upéct šišmáky,
receptyodalci,
tvarohove rezy od alci,
šišmáčky,
pečivo šišmáky recepty,
pečivo šišmáky recepty,
moučník šišmák,
recept:šišmák,
šišmánky,
jméno šišmák,
sismaky ořechové cukroví,
placky z bílků,
šišmáky cukroví recepty,
meruňkové mřížkové pečivo,
recepty od alči,
sneci bilek 15 dkg mouckoveho cukru,
alci dortiky,
cukroví šišmáky,
pečivo šišmák recept
Suroviny:
droždí,
žloutek,
mléko,
tuk hera,
mouka hladká,
mouka hrubá,
bílek,
cukr krupice,
ořechy mleté,
mák mletý,
cukr moučkový
Komentáře (13)
K receptu bych doplnil: šneci se odkrajují z roládky (dobře se to dělá strunou) na 2cm špalíky. Na plechu je není potřeba moc formovat, oni se už pečením porovnají sami
Těsto se NENECHÁVÁ kynout..., a já peču při 200°C do růžova.