Suroviny pro 1
1
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 828 kJ / 2 588 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 1 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 34,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 12. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jardův likérek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P9jy
Moje poznámka
Jardův likérek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P9jy
Nejnovější recepty
Točená vaječná omeleta
Přidáno před 3 hodinami
Těstoviny s krémovou cibulovou omáčkou
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové sushi
Přidáno před 15 hodinami
Panenka v kopru
Přidáno před 16 hodinami
Přírodní kuřecí plátky v pikantní paprikové omáčce
Přidáno 16. 6. 2025 08:27
Hermelín pečený v listovém těstě
Přidáno 15. 6. 2025 17:48
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s nektarinkami
MajdaTrajda před 30 minutami
Žampionový krém
blanka12 před 41 minutami
Meruňkový koláč
jalamo před 2 hodinami
Jihočeský kynutý koláč
Evculina84 před 2 hodinami
Luxusní a rychlý makovník
Amona před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
Yennefer1 před 4 hodinami
Jahodové muffins
kahus308 před 4 hodinami
Švestkové kuličky z tofu
Ivanka Rohacova před 7 hodinami
Rychlé kuřecí rizoto pro začátečníky
Kohoutova před 7 hodinami
Špenátová polévka
brtna před 13 hodinami
Tématické fráze:
conovehonakopci.cz,
rzp,
rumicek lekarsky,
borůvkový likérek,
komu patri bezova hulka,
recept na likerky,
ržp.cz,
tncz nova změny od r. 2015
Suroviny:
rum,
salko,
pivo černé,
cukr vanilkový,
káva zrnková,
voda
Komentáře (12)
A urobiť salko zo škatuľového=krabicového mlieka, no neviem
Tak si asi Jardů likérik urobím tak, ako som už písala v komente vyššie.
|Želám pekné Vianoce a zdravie v r. 2015
ďakujem za vysvetlenie, a ten recept skúsim vylepšiť. Od "Ve 2,5 dcl H2O.... po Necháme vystydnout je to OK. Potom odporúčam, všetko zmiešať a rumíček lekársky nechať iba tak, čistý tiecť dolu hrdlom. Aby skutočne liečil.
Takže, ako to s tým rumom je?
A ešte mám problém so salkom. Keď robievam vajcokoňak, varím konzervy cca 20 min.vo vriacej vode,otvorím, vylejem do misy pridám všetko, čo tam patrí atď. Ak sa má salko iba tak, vyliať z konzervy, nestačila by Jesienka? Je lacnejčia a chutí skoro rovnako.
Vďaka za odpoveď