Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 440 kJ / 822 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 116,85 g |
Tuky | 19,92 g |
Vláknina | 5,73 g |
Cholesterol | 212 mg |
Sodík | 363 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 42,18 g |
Postup přípravy
Krok 1: Maso nakrájame na širšie rezance, opečieme na masti, pridáme nastrúhanú cibuľu a spolu opražíme.
Krok 2: Osolíme, podlejeme vývarom a dusíme do mäkka asi 30 minut.
Krok 3: Zahustíme zátrepkou z mlieka a múky, pridáme kôpor, ocot a krátko povaríme, asi 10 minut. Podávame s ryžou, knedlíkom, alebo cestovinami.
Zveřejněno 13. 1. 2015
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Makedonské maso s koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K25G
Moje poznámka
Makedonské maso s koprem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/K25G
Nejnovější recepty
Jemná kuřecí roláda s hořčičnou omáčkou a zapečenou kedlubnou (vhodné i pro diabetiky)
Přidáno před 11 hodinami
Grilovaná cuketa s parmskou šunkou
Přidáno před 17 hodinami
Šťavnatý McChicken burger
Přidáno před 23 hodinami
Krkovička s olivami, nivou a smetanou
Přidáno 13. 8. 2025 20:46:51
Koutníkovská pomazánka s tuňákem
Přidáno 13. 8. 2025 13:48:03
Chilli corne carne po Koutnicku
Přidáno 13. 8. 2025 13:27:02
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocné kůže
Lahvacek před 13 minutami
Medovník originál
AndreaMachacova před 8 hodinami
Kuřecí prsa s omáčkou
Penkapa před 12 hodinami
Pangas v česneku a bylinkách
Jitka488 před 14 hodinami
Přesnídávka jablečná
SidiJita před 15 hodinami
Paprika se sýrem pečená
Ivana64 před 15 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Marek Gloser před 16 hodinami
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
kimlo před 18 hodinami
Zapečený kapr s bramborama a rajčaty
limosek před 19 hodinami
Omáčka nejen na špagety
Merylas před 19 hodinami
Tématické fráze:
makedonské maso,
veprove na kopru,
makedonská kuchařka,
kuchařka makedonské maso,
makedonské recepty,
makedonske vepřove maso,
maso s koprem,
recepty z makedonské kuchyně
Suroviny:
kýta vepřová,
sádlo,
cibule,
mouka hladká,
mléko,
kopr,
ocet,
vývar zeleninový,
sůl
Komentáře (7)