Postup přípravy
	Krok 1: Vykostěný bůček nařízneme tak, abychom z něj vytvořili plát. Jemně naklepeme (přes folii), potřeme  hořčicí, posolíme, opepříme.
	Krok 2: Poklademe plátky angl. slaniny a míchanými vajíčky (které jsou ještě jemně tekutá). Přidáme nakrájenou na proužky ster. kapii a okurky.
	Krok 3: Míchaná vejce: rozklepnutá vejce dáme na pánvičku s olejem, mírně osolíme, opepříme,mícháme do mírného ztuhnutí. Počkáme, až vychladnou a plníme jimi roládu.
	Krok 4: Zabalíme a převážeme nití.
	Krok 5: Do kameninové nádoby PH vložíme na kolečka nakrájenou cibuli, roládu, podlijeme. Maso ještě mírně osolíme, okmínujeme.
	Krok 6: Zapneme na 3 hodiny HIGH, poté můžeme dopéci v troubě cca 20- 30 minut "na kůrčičku".
	Krok 7: Roládu po upečení vyjmeme, šťávu zahustíme, jak jsme zvyklí, dochutíme. Já jsem použila "omáčku k pečeni" a "mysliveckou omáčku" od f. Nikal, která omáčku mírně zahustí a dochutí.
Zveřejněno 4. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
						
					
Bůčková roláda z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVWj
Moje poznámka
					
				
Bůčková roláda z pomalého hrnce
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oVWj
Nejnovější recepty
	
			
	
	
Poctivý vývar z hovězích kostí podle Petra Hajného
Přidáno před 9 hodinami
	
			
	
Čočkové karbanátky II
Přidáno před 12 hodinami
	
			
	
Brynzové halušky
Přidáno před 14 hodinami
	
			
	
Sýrové placky
Přidáno před 17 hodinami
	
			
	
Krůtí steak se zeleninovým kuskusem
Přidáno před 18 hodinami
	
			
	
Krkovice dušená s rajčátky a fazolovými lusky
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
	
			
		
	
	
			
	
Nejnovější články
	
			
		
	
			
		
	
			
		
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
	
			
	
	
Květáková polévka
Eva_H před 5 hodinami
	
			
	
Cheesecake od Evy
Ivvettaa před 7 hodinami
	
			
	
Bílé fazole nakyselo
Milerka před 8 hodinami
	
			
	
Svačinové sendviče
Kajkajak před 8 hodinami
	
			
	
	
Špagety à la carbonara
dolejsovaveronika před 9 hodinami
	
			
	
Jarní salát
Kajkajak před 10 hodinami
	
			
	
Máslové sušenky s džemem (Pinterest heart cookies)
Petronilka před 11 hodinami
	
			
	
	
Kynuté buchty, plněné marmeládou
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Gulášovka s kysaným zelím
lelka12 před 11 hodinami
	
			
	
Salámovo-nivová pomazánka
[email protected] před 12 hodinami
						Tématické fráze:
						
							bůčková roláda, 
						
						
							roláda z bůčku s míchanými vejci, 
						
						
							bůčková roláda recept, 
						
						
							hovězí roláda pomalé pečení, 
						
						
							výborná bůčková roláda recept, 
						
						
							recepty pro nemocné dnou, 
						
						
							kucharka pro pomaly hrnec, 
						
						
							recepty z pomalého hrnce, 
						
						
							recept bučkova rolada, 
						
						
							bůčková roláda recepty, 
						
						
							pomaly hrnec recepty, 
						
						
							pomalý hrnec kuchařka, 
						
						
							recepty bůčková roláda, 
						
						
							kuchařka pro nemocné dnou, 
						
						
							bůčková rolka, 
						
						
							recepty pro pomalý hrnec, 
						
						
							hrnec na pomalé pečení, 
						
						
							recept na bučkovou roládu, 
						
						
							recepty pomalý hrnec, 
						
						
							rolada v pomalém hrnci
						
					
						Suroviny:
						
							bůček vepřový, 
						
						
							vejce, 
						
						
							okurky sterilované, 
						
						
							kapie sterilovaná, 
						
						
							olej, 
						
						
							slanina anglická, 
						
						
							hořčice, 
						
						
							sůl, 
						
						
							pepř, 
						
						
							kmín celý, 
						
						
							cibule, 
						
						
							voda
						
					
	
			
	
	
Komentáře (15)
Díky za bodíky
+
Jinak se budu opakovat - jejich bujon tzv. Univerzální polévka je bezvadná, vhodná i pro vegetariány, bez purinů, cholesterolu